Με τον αέρα της νιότης και των νέων ιδεών ο Θανάσης Τέλλιος

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» και τον Κώστα Αγοραστό συνεχίζει τον αγώνα του δυναμικά με ευρεία απήχηση στο κοινό και δη στους νεολαίους

Η παρουσία του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Θανάση Τέλλιου έρχεται να δώσει άλλο αέρα στο συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Με το πλεονέκτημα της νιότης και των νέων ιδεών ο Θανάσης Τέλλιος, συνεχίζει τον αγώνα του δυναμικά με ευρεία απήχηση στο κοινό και δη στους νεολαίους.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗLIVE» ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, ανοίγεται στην κοινωνία, μεταφέροντας τις απόψεις του για την δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που θα συμβάλουν στην περεταίρω ανάπτυξη της Θεσσαλίας. Της Θεσσαλίας που δίνει τόπο στα νιάτα, της Θεσσαλίας που θέλει μπροστάρηδες τους νεολαίους.

Ο Θανάσης Τέλλιος τις τελευταίες εβδομάδες οργώνει στην κυριολεξία το νομό Τρικάλων, γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό καθώς ο κόσμος ασπάζεται τις ιδέες του. Οι νέοι δηλώνουν την πλήρη υποστήριξη τους στο πρόσωπο του, προκαλώντας ικανοποίηση και αισιοδοξία για τον ίδιο.

Αναμφίβολα η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρειάζεται να έχει συμμάχους όλους τους πολίτες και παν από όλα ανθρώπους σαν τον Θανάση Τέλλιο, που θέλουν να προσφέρουν στο νόμο Τρικάλων που γεννήθηκαν, κατοικούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο τόπο τους.