Με τον Μιχάλη Μπαγιώτη ο «sexy butcher»

Στηρίζει την υποψηφιότητα και δηλώνει ότι θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου

Με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, με όρεξη και διάθεση για προσφορά στον τόπο αναμένεται να στελεχώσει το συνδυασμό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ένας από αυτούς και ο Βαγγέλης Χασιώτης, ο γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας και ευρύτερα στο νομό, λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας αλλά και του ψευδώνυμου.

Με κείμενο που δημοσιοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Βαγγέλης Χασιώτης δηλώνει ξεκάθαρα ότι κατέρχεται στις εκλογές, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μπαγιώτη. Στο κείμενο εξηγεί τους λόγους της καθόδου , εξηγώντας μεταξύ των άλλων ότι ο Δήμος πρέπει πλέον να αλλάξει σελίδα.

Αναλυτικά η δήλωση υποψηφιότητας έχει ως εξής:

«Αγαπημένοι μου Δημότες,  θέλω ξεκάθαρα να δηλώσω ότι στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Φαρκαδόνας που θα γίνουν τον Μάιο του 2019 ότι θα συμμετέχω στον Συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη.
Δηλώνω παρών, και με την ευκαιρία αυτής της πρώτης επικοινωνίας ο λόγος της υποψηφιότητάς μου είναι ότι θέλω να παραμείνω ενεργός πολίτης, να στέκομαι ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στο Δημότη και τα προβλήματα του.
Αγαπώ τον Δήμο που μεγάλωσα και με ενδιαφέρει πρωτίστως ο πολιτικός πολιτισμός και όχι οι κραυγές και οι ανούσιες συγκρούσεις και αντιπαλότητες.

Πάνω από ‘όλα εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη, με σεβασμό, με ουσία, με υπηρεσίες ποιότητας.

Πρέπει στον Δήμο Φαρκαδόνας να γυρίσουμε σελίδα, να δώσουμε Νέα Πνοή.

Είμαι Άνθρωπος της δουλειάς, της ανάπτυξης και της προόδου, είμαι ελεύθερος!!!

Κατέρχομαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη με αισθήματα αγάπης, αισιοδοξίας, ελπίδας για το παρών και το μέλλον του Δήμου Φαρκαδόνας.».
1 σχόλιο

  1. Δεν γνωρίζω αν και πότε τίμησε τον Άγγελο ,η γενέτειρα του. Τέτοιους ανθρώπους δεν γεννά κάθε μέρα ,ούτε ο κόσμος ολόκληρος !
    Και μόνο, που έστω και για λίγο περάσει από τον τόπο μας με την ευκαιρία κάποιας βράβευσής του θα είναι τιμή για όλους μας.