Με τον Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκαν συνδικαλιστές της Εκπαίδευσης

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε ο κ. Χρήστος Τρικάλης, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και πρώην διευθυντής σε σχολείο της Οιχαλίας

Τις πύλες του προεδρικού μεγάρου πέρασαν συνδικαλιστές του δημοσίου και δη της εκπαίδευσης, αναπτύσσοντας συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Παυλόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του, τους προέδρους δύο μεγαλύτερων Ομοσπονδιών του Δημοσίου, της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) κ. Θανάση Κικινή, της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) κ. Νικηφόρο Κωνσταντίνου. Μαζί τους και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης, ένα ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία της Φαρκαδόνας, μίας και κατά το παρελθόν είχε υπηρετήσει ως διευθυντής στο 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας.

Οι τρεις πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Πρόεδρο θέματα που άπτονται με τον εκπαιδευτικό χώρο, καθώς επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λειτουργοί της εκπαίδευσης.