Μέχρι και μεθαύριο Πέμπτη η λήψη των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ

Από τις 15 Σεπτέμβρη τα αδιάθετα δελτία θα διανέμονται από τα ΚΕΠ με σειρά προτεραιότητας

Μέχρι και την Πέμπτη θα έχουν χρονικό περιθώριο οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού μπορούν να παραλαμβάνουν το δελτίο τους προκειμένου να απολαύσουν ένα από τα δωρεάν πακέτα που προσφέρονται μέσω της αγροτικής εστίας.

Οι δικαιούχοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα από τα ΚΕΠ της Φαρκαδόνας προκειμένου να λάβουν τα ειδικά κουπόνια, αφού προηγουμένους έρθουν σε επικοινωνία, πραγματοποιώντας κράτηση σε κάποιο κατάλυμα, που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Μέχρι στιγμής πάντως και σε τοπικό επίπεδο το ενδιαφέρον δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ζωηρό, κάτι που συνέβαινε παλιότερα. Το γεγονός αποτελεί συνέπεια της κρίσης που πλήττει Φαρκαδόνιους και γενικότερο την πλειονότητα των Ελλήνων που δεν έχουν την δυνατότητα έστω και με προγράμματα να παραθερίσουν έστω και για ελάχιστες μέρες. Φυσικά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πολλά δελτία να παραμείνουν αδιάθετα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας στις 7 Σεπτεμβρίου.

Μετά την ημερομηνία αυτή και συγκεκριμένα από 15/9/2017, τυχόν αδιάθετα δελτία και μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των 55.000 δικαιούχων, θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο ανωτέρω πρόγραμμα έτους 2017 συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν έχουν παραλάβει μέχρι τότε τα δελτία τους.