Μέλη και φίλοι του «Αμφίων» έγιναν ένα κομμάτι της Κρήτης

Στο πλαίσιο πενθήμερης εκδρομής ξεναγήθηκαν και απόλαυσαν τις ομορφιές του μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας

Στο μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί της Ελλάδας την Κρήτη ταξίδεψαν μέλη και φίλοι του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Ο Αμφίων». Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης και να θαυμάσουν τις ομορφιές και τα ιστορικά μνημεία.

Σταθμοί για τους επισκέπτες αποτέλεσαν το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, ο Άγιος Νικόλαος, θαυμάζοντας μνημεία της Μυκηναϊκής εποχής, της Κλασικής εποχής καθώς επίσης και της νεότερης ιστορίας.

Κατά την παραμονή τους οι συμμετέχοντες στην εκδρομή είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις Κρητικές συνταγές, να γευτούν καλό κρασί και το παραδοσιακό ποτό τη τσικουδιά. Έμειναν έκπληκτοι από την φιλοξενία των Κρητικών, την γενναιοδωρία και την απλότητα των κατοίκων στα χωριά.  Συνάντησαν ντόπιους Κρητικούς γέροντες που μοιράστηκαν απλόχερα μαζί τους πολύτιμες ιστορίες ζωής και αξίες πολύτιμες, όπως η αγάπη, η τιμή, ο σεβασμός, η οικογένεια, η φιλία, η προσφορά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μπέσυκο Μπασιάκου μετά το ξεχωριστό ταξίδι στις ομορφιές της λεβεντογένας Κρήτης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όσους συμμετείχαν στην εκδρομή απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Δημήτρη Πολυγένη «METEORA TOURS» για την μοναδική προσφορά και το υπέροχο πρόγραμμα που χάρισε σε όλους τους συμμετέχοντες.