Μετά την παραίτηση αναμένεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας απ’ τον Μιχάλη Μπαγιώτη

Ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρκαδόνας αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, το πιθανότερο την ερχόμενη Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη

Απλός δημοτικός σύμβουλος θα είναι από εδώ και στο εξής και μέχρι την λήξη της θητείας του ο κ. Μιχάλης Μπαγιώτης. Πλέον και μετά την έγκριση της παραίτησής του και την εκλογή νέου προέδρου από το Σώμα του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής, ανοίγει και επίσημα ο δρόμος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για το Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο κ. Μπαγιώτης, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα δηλώσει και επίσημα παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την ανακοίνωση της καθόδου του. Ήδη όπως ο ίδιος αναφέρει όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την ανακοίνωση της καθόδου και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, ή και να υποχωρήσει από τις αρχικές αποφάσεις του. προετοιμάζεται για τις επίσημες ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του θα μπει ουσιαστικά τέλος στη σεναριολογία των τελευταίων ημερών, που τον θέλουν ακόμη και να λαμβάνει πίσω την υπόσχεση που έδωσε για την δήλωση υποψηφιότητας.

«Δεν υποχωρώ από τις αρχικές μου αποφάσεις, είμαι εδώ ίσος προς ίσους για να διεκδικήσω μαζί με πλειάδα αξιόλογων συνεργατών το Δήμο Φαρκαδόνας. Θα δώσουμε έναν δίκαιο αγώνα με γνώμονα το δίκαιο και το συμφέρον του τόπου μας. Ένα αγώνα χωρίς χτυπήματα κάτω από την μέση, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, χωρίς πόλεμο και ψέματα. Είμαστε εδώ και θα διεκδικήσουμε το Δήμο Φαρκαδόνας. Είμαστε εδώ για να τηρήσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε…», αναφέρει ο κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Πλέον τα βλέμματα πολλών στρέφονται στην ερχόμενη εβδομάδα στην επίσημη δήλωση της υποψηφιότητας του τρίτου κατά σειρά διεκδικητή του Δήμου Φαρκαδόνας.
3 Σχόλια

 1. Χρηστος
  22/09/2018 at 13:25

  Θα γίνω χαζός τα στρινγκ δεν είναι γυναικεία? Γιατί τα φοράει? Η ΥΠΆΡΧΟΥΝε και αντρικά?

 2. Βαγγος
  22/09/2018 at 13:16

  Καλά Μιχάλη σε πιστεψαμε .Πρώτος θα γυρίσεις στο ΜεριβΚη Όλα τα κανεις για να πάρεις περισοτερα Σε μαθαμε πια Βάζω στοίχημα 20th ευρό και το στρινγκ του Γιάννη εμένα μαρεσουνε τα μαυρο

 3. Γιωργος
  22/09/2018 at 12:50

  Άστο Μιχάλη δεν πειθεις. Σικέ με τον δήμαρχο είσαι όποιος διαφωνεί ανεξαρτοπεεοιτε. Γρήγορα θα γυρίσεις στο μαντρί παρακαλοντας μας.