Μετάλλια αλλά και υψηλές θέσεις από τον Α.Π.Σ. Τρικάλων στις Σέρρες

Επιτυχής η εμφάνιση Τρικαλινών αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2019

Μετάλλια αλλά και υψηλές θέσεις στην βαθμολογική κατάταξη απέσπασαν Τρικαλινοί αθλητές του ΑΠΣ Τρικάκων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2019.

Ο Κωνσταντίνος Καφρίτσας απέσπασε το Χάλκινο Μετάλλιο στα 65 κιλά ενώ σειρά αθλητών και συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Καφρίτσας έλαβε την 9 θέση στα 65 κιλά, ο Απόστολος Καφρίτσας την 7 θέση στα 71 κιλά, Χρυσόμαλος Νικόλαος την 8η θέση στα 71 κιλά, ο Βασίλειος Δαλαμάνγκας τη 10η θέση στα 80 κιλά.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου προστίθενται για φέτος ακόμη δυο μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες. 

Ο σύλλογός στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου μαθητές και δάσκαλοι μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αγαπούν και αγαπώντας να μαθαίνουν.

Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Κωνσταντίνο, τον Απόστολο, τον Νίκο, τον Αλέξανδρο, τον Απόστολο και τον Βασίλη για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.