Μεθοδικά και υπεύθυνα βαδίζει προς τις περιφερειακές εκλογές ο Βασίλης Κακάλιας

Ο Οιχαλιώτης γιατρός στοχεύει στην προσφορά στον τόπο, στην περιοχή μας και σε όλο το νόμο Τρικάλων που αναζητά την προοδευτική αλλαγή

Μεθοδικά και με σοβαρότητα ξεκίνησε την προεκλογική του δράση, βαδίζοντας προς τις περιφερειακές εκλογές ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα, «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» κ. Βασίλης Κακάλιας.

Ο Οιχαλιώτης γιατρός βαδίζει προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με σοβαρότητα και ευθύνη, σεμνά και ταπεινά θα έλεγε κανείς, στοιχεία που τον διακρίνουν και ως άνθρωπο.

Με γνώμονα πάντα την ηθική της ευθύνης ανοίγεται στους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, ταυτόχρονα και στους κατοίκους του συνόλου του νομού, καλώντας, να συμπορευτούν για το καλό των Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κι αυτό το προσκλητήριο βρίσκει αποδέκτες το σύνολο των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας, και ευρύτερα όλων όσων τον γνωρίζουν, που βλέπουν στο πρόσωπο του Βασίλη, τον δικό τους άνθρωπο. Ένα απλό και δραστήριο άτομο που στοχεύει στην προσφορά στην περιοχή μας και σε όλο το νόμο Τρικάλων που αναζητά την προοδευτική αλλαγή.

Αναφορικά με το Βασίλη Κακάλια γεννήθηκε το 1975 στη Γερμανία. Τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια τα πέρασε, ως μαθητής, στην Οιχαλία Τρικάλων.

Φοίτησε αρχικά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αλλά σύντομα η αγάπη του για προσφορά στο συνάνθρωπο τον οδήγησε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όπου σπούδασε Ιατρική.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου εξακολουθεί να εργάζεται. Έχει ακόμη προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κ.Υ. Φαρσάλων, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και σε άλλες δομές της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός τετράχρονου αγοριού.