Μια ακόμη επιτυχία προσμετρά το Α.Τ. Φαρκαδόνας

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απάτης ηλικιωμένου στο Ζάρκο με την σύλληψη ενός 47χρονου

Η συνεργασία των αστυνομικών Αρχών και συγκεκριμένα των Αστυνομικών Τμημάτων Φαρκαδόνας και Τυρνάβου απέδωσαν τους επιθυμητούς καρπούς. Συνέβαλλε, ώστε να συλληφθεί σε διάστημα λίγων ημερών, ένας 47χρονος, ο οποίος φέρεται να εξαπάτησε ηλικιωμένο, αποσπώντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το θέμα της εξαπάτησης του ηλικιωμένου, ο οποίος διαμένει στο Ζάρκο, είχε παρουσιάσει αποκλειστικά με αναλυτικό ρεπορτάζ το «ΚΡΗΝΗ LIVE»   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το μεσημέρι της (20-04-2017) ο 47χρονος (σύμφωνα με πληροφορίες ΡΟΜΑ), ο οποίος διαμένει στο Τύρναβο μετέβη στην οικία 75χρονου, για να του «πλασάρει» φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα. Εισήλθε στην οικία του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος φέρεται να αναγνωρίστηκε από τον ηλικιωμένο, που έπεσε θύμα της απάτης και αρπαγής των χρημάτων.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης αποτελεί μια ακόμη επιτυχία του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, που καταφέρνει μέσα από ενδελεχή έρευνα να φτάσει στην άκρη του νήματος με την εξιχνίαση διαφόρων υποθέσεων. Οι επιτυχίες οφείλονται στο διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος κ. Καραϊσκου και στο αστυνομικό προσωπικό του Α.Τ. Φαρκαδόνας που μέσα από κοπιώδεις προσπάθειες και έρευνα φέρνουν εις πέρας το δύσκολο έργο της εξιχνίασης υποθέσεων είτε με την συνεργασία άλλων τμημάτων, είτε μεμονωμένα.