Μια διαφορετική εικόνα αποκτούν τα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας

Ξεκίνησαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού από τους εργαζομένους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Μια διαφορετική εικόνα σαφώς αισθητικά αναβαθμισμένη προσπαθεί να δώσει στα σχολεία της περιοχής ο Δήμος Φαρκαδόνας. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών προσόψεων και εσωτερικών τοίχων.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιείται τη δεδομένη στιγμή, ο Δήμος αξιοποιώντας τους τέσσερις ελαιοχρωματιστές προχωράει σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται με ελάχιστο κόστος.

Με γοργό ρυθμό λοιπόν φρεσκάρονται τα σχολικά κτίρια με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών, τη συντήρηση – αισθητική αναβάθμιση τους καθώς και τη διαμόρφωση ενός ελκυστικού μαθησιακού περιβάλλοντος για τους μαθητές μας.

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός του Δημοτικού Σχολείου Διασέλλου, ενώ εργασίες βαψίματος πραγματοποιήθηκαν και στο Νηπιαγωγείο Φαρκαδόνας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Ζάρκου, στο Γυμνάσιο, Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας καθώς και στο Γυμναστήριο του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος. Στο επόμενο διάστημα οι εργασίες αναμένονται να συνεχιστούν και στα υπόλοιπα Σχολεία.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, έλαβαν χώρα ανάλογες εργασίες και συγκεκριμένα είχε ολοκληρωθεί το βάψιμο σε ποσοστό 95% του συνόλου των σχολικών μονάδων. 


1 σχόλιο

  1. Το ΓΕΛ Φαρκαδόνας ματαίως ψάχνει για να βρεί τον νέον και την κόρην επί 15 συναπτά έτη.