Μια εξαιρετική κίνηση από έναν «κοκκινοβαμμένο» Ολυμπιακό της Οιχαλίας

Ένα μοναδικό τρόπο για να εκφράσει την αγάπη του για την ομάδα του Ολυμπιακού βρήκε ένας συνδημότης μας από την Οιχαλία.

Ο επιχειρηματίας κ. Ευάγγελος Ζιώγκος, ο κατά κόσμο και γνωστός στην Οιχαλία και την ευρύτερη περιοχή «Σακουλάκιας» ανέδειξε για πολλοστή φορά τη συμπάθειά του για τους ερυθρόλευκους, βάζοντας σε εφαρμογή τα σχέδια του.

Μια μοναδική κίνηση που εντάσσεται στο γενικότερο εορταστικό πλαίσιο των Χριστουγέννων.

Ο κ. Ευάγγελος Ζιώγκος παρήγγειλε και τύπωσε 2.500 μπουκάλια παλαιό κρασί με την στάμπα του Θρύλου. Τα μπουκάλια του κρασιού προσφέρθηκαν στους φιλάθλους των Ερυθρολεύκων με την ευχή για επιτυχίες της ομάδας, αλλά και για καλές γιορτές.

Στην ετικέτα αναγράφεται επίσης και η ονομασία «Πέτρινες Πλαγιές- Βαλακόσυνα, Νεοχώρι Τρικάλων» είναι η ονομασία περιοχής της Οιχαλίας που μεγάλωσε, δείχνοντας μ’ αυτή του την κίνηση πως δε ξεχνάει την καταγωγή του το μέρος που γεννήθηκε και ανδρώθηκε.

Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι ότι μπουκάλια κρασιού με την στάμπα του Ολυμπιακού προσφέρθηκαν και σε φιλάθλους και οπαδούς του Παναθηναϊκού, τα οποία ζητήθηκαν από τους ίδιους και δόθηκαν ως δείγμα της ευγενούς στήριξης του Αθλητισμού και των αξιών του.