Μια μικρή πρόγευση των υποστηρικτών του έδωσε ο Θανάσης Μεριβάκης

Ο δήμαρχος λίγο πριν την αναχώρηση των εν λόγω δημοτικών συμβούλων από το δημοτικό συμβούλιο, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «πάμε δυνατά, με τη νίκη»

Μια μικρή πρόγευση για ένα μέρος δημοτικών συμβούλων και προέδρων δημοτικών διαμερισμάτων που στηρίζουν την εκ νέου υποψηφιότητα του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή νέου προέδρου.

Όπως κατέγραψε το ΚΡΗΝΗ LIVE στο πλευρό του δημάρχου τάσσονται οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Μέμηλας, Ηλίας Καραμάνος, Κώστας Θωμάς, Κώστας Τσιακάρας, Γιώργος Μακρυνιώτης, Γιάννης Αναγνώστου, Κώστας Κοσμάς και Δημήτρης Χαλκιάς, όπως επίσης και οι πρόεδροι των χωριών του Γριζάνου, κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης, Κεραμιδίου, κ. Βασίλης Θεοδώρου και Γεωργανάδων, κ. Βαγγέλης Ζιώγκος.

Ο δήμαρχος λίγο πριν την αναχώρηση των εν λόγω δημοτικών συμβούλων, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «πάμε δυνατά, με τη νίκη».

Φυσικά, όπως προαναφέρθηκε, η εν λόγω ομάδα, αποτελεί ένα μικρό μέρος των υποστηρικτών της υποψηφιότητας Θανάση Μεριβάκη. Υπάρχουν πολλά ακόμη πρόσωπα, σύμφωνα με τον δήμαρχο, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς, αποτελώντας ένα μεγάλο πυρήνα, που θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Φαρκαδόνας. Πρόσωπα τα οποία θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον και αποτελούν μεγάλες εκπλήξεις.
5 Σχόλια

 1. Γι’αυτό ξανα κατεβαίνουν πάλι είναι καλλα τα λεφτά που πουλάς αέρα και περνη ευρώ και λίγο ψέμα και πέρασε η τετραετία και ο μισθός Μπενη και ξανά μπέμπη και στο τέλος περάσανε καλλα αυτή και μεις μαλώνουμε μεταξύ μας

 2. Όλοι τους πληρωνονται και πρέπει να έχουν θεό τονΔημαρχο που τους έβγαλε απ την αφάνεια και τρώνε ένα κομμάτι ψωμί

 3. Κωστας
  22/09/2018 at 22:26

  Τα στρινγκ μας θα τα πάρει ο Αναγνωστου

 4. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΧΡΥΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΟ ΠΟΙΟ ΆΛΛΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΠΛΉΡΩΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΌ? Ο ΚΏΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΟΣΤΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΠΛΉΡΩΣΑΝ? ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ. ΦΑΝΤΆΖΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΊ ΑΥΤΉ Η ΔΡΑΚΑ ΘΑ ΜΑ ΠΆΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΆΙΚΙΑ ΜΑ. ΠΌΣΟ ΆΛΛΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΗ ΧΡΩΣΤΆΝΕ? ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΧΟΥΝΕ ΧΡΥΣΟΎΛΗ? ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΆΕΙ ΣΤΟ ΑΧΑΜΝΆ

 5. pio xamhla den ginetai………..to termatisane aytoi
  kamaroste fatses pou psifizei o kosmos