Μηνύματα νίκης από κάθε γωνιά του Δήμου για τον Μιχάλη Μπαγιώτη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας συνεχίζει να μάχεται με συμμάχους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους αλλά και τους πολίτες για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Όσο περνούν οι μέρες διαφαίνεται ξεκάθαρα η ανοδική πορεία του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» κ. Μιχάλη Μπαγιώτη. Συντεταγμένα και σταθερά αισιόδοξα ο κ. Μπαγιώτης συνεχίζει την προεκλογική του πορεία με συμμάχους τους συνεργάτες του, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που τον στηρίζουν σ’ αυτή την προσπάθεια, η οποία συναντά ευρεία απήχηση σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας. Τα μηνύματα που λαμβάνει σε καθημερινή βάση και ειδικά την τελευταία εβδομάδα ο κ. Μπαγιώτης είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα και άκρως ικανοποιητικά. Είναι μηνύματα νίκης που προέρχονται από όλους τους πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας, που ζητούν και επιδιώκουν να στείλουν στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο νέους ανθρώπους, που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στο τόπο, να δημιουργήσουν σταθερές βάσεις για μια αναπτυξιακή πορεία. Ζητούν ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, με προτάσεις που απομακρύνουν το παλιό και φέρνουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ανθρώπους που σέβονται τον πολίτη και τον θέλουν σύμμαχο και κοινωνό στο έργο τους.

Με μπροστάρη τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που στέκουν δίπλα του, συνεχίζουν να μάχονται για το καλύτερο το νικηφόρο αποτέλεσμα από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. 

Ένα «Νέο Ξεκίνημα» που θα ανατείλει στις 26 Μαΐου απομακρύνοντας για πάντα το παλιό και φέρνοντας το ΝΕΟ.