Μηνύματα νίκης μετέφεραν κάτοικοι δυο χωριών στο Μιχάλη Μπαγιώτη

Ο Δήμος Φαρκαδόνας θα αποκτήσει νέα δημοτική Αρχή, με όραμα και με φρέσκιες ιδέες που φέρνει ο συνδυασμός “Νέο Ξεκίνημα”

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός από τους κατοίκους δυο χωριών ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού “Νέο Ξεκίνημα” Μιχάλης Μπαγιώτης.

Όπως κατέγραψε το “ΚΡΗΝΗ LIVE” ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής αρχικά το Κεραμίδι όπου περιόδευσε σε καφενεία του χωριού. Κάτοικοι του Κεραμιδίου υποδέχτηκαν τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με ενθουσιασμό και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Η πλειονότητα των κατοίκων δήλωσε την πλήρη υποστήριξη στο πρόσωπο του Μιχάλη Μπαγιώτη, μιας και αναγνωρίζουν την προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση και την θέληση του να προσφέρει στο τόπο. Κάτι αντίστοιχο εκφράστηκε και για τα πρόσωπα που απαρτίζουν το συνδυασμό του, άτομα νεαρής ηλικίας που έχουν μέλλον για να ασχοληθούν με τα προβλήματα του τόπου.

Από τον διάλογο που αναπτύχθηκε στο Κεραμίδι δεν έλειψε η συζήτηση θεμάτων που απασχολούν το χωριό. Στόχος του συνδυασμού και ειδικότερα των μελών του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό να προωθηθούν και να λάβουν άμεσα το δρόμο της επίλυσης. Σ’ αυτό θα βοηθήσει και η συνεργασία με τα νέα μέλη της κοινότητας που θα αναδειχτούν στις εκλογές με τα οποία θα επιδιωχθεί η συνεργασία για το καλό του χωριού και των κατοίκων.

Διάχυτος υπήρξε ο ενθουσιασμός κατά την έλευση του Μιχάλη Μπαγιώτη στο χωριό των Γεωργανάδων. Η φιλοξενία των κατοίκων στο Μιχάλη Μπαγιώτη και τους συνοδοιπόρους του συγκίνησε. Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας διατηρεί πολλές και χρόνιες φιλίες στους Γεωργανάδες μιας και το χωριό απέχει ελάχιστα από τον τόπο που διαμένει και ο ίδιος, το Πέτρωτό. Κάτοικοι των Γεωργανάδων στο πρόσωπο του βλέπουν τον φίλο, τον άνθρωπο που έχει πολύ μέλλον ακόμη μπροστά του, να ασχοληθεί με την ομάδα του για το χωριό τους και να προσφέρει ταυτόχρονα σε όλο το Δήμο.

Οι κάτοικοι των Γεωργανάδων του μετέφεραν το μήνυμα ότι την Κυριακή 26 Μάη ο Δήμος Φαρκαδόνας θα αποκτήσει νέα δημοτική Αρχή, με όραμα και με φρέσκιες ιδέες που φέρνει ο συνδυασμός “Νέο Ξεκίνημα”.