Μηνύματα συνεργασίας έστειλαν δυο Σύλλογοι του δήμου Φαρκαδόνας

Ο Βλαχόφωνος Σύλλογος Φαρκαδόνας και Περιχώρων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γριζάνου ο Βλύζας συναντήθηκαν και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Μήνυμα συνεργασίας και αδελφοποίησης έστειλαν το βράδυ της Παρασκευής δυο σύλλογοι του Δήμου Φαρκαδόνας.
Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα οι διοικήσεις και τα μέλη του Βλαχόφωνου Συλλόγου Φαρκαδόνας και Περιχώρων καθώς επίσης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου «Ο Βλύζας» συναντήθηκαν και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Ευχή όλων η τρέχουσα χρονιά να χαρίσει ευτυχία και υγεία και ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις που θα προάγουν τον πολιτισμό και θα διαδίδουν την πολιτιστική παράδοση.
Τις ευχές της προς τους φίλους και τα μέλη των δύο Συλλόγων απηύθυνε από πλευράς της διοίκησης του Βλαχόφωνου Συλλόγου Φαρκαδόνας και Περιχώρων η κα Δέσποινα Μπότη.
Η ίδια αναφέρθηκε στην συνεργασία που αναπτύσσουν οι δυο Σύλλογοι, τονίζοντας την ανάγκη της περεταίρω σύσφιξης των σχέσεων όλων των πολιτιστικών φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Φαρκαδόνας.
«Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ευτυχία και περισσότερες πολιτιστικές δράσεις, τις οποίες έχει ανάγκη η περιοχή μας για να μην χαθούν τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις μας. Σήμερα εγκαινιάζουμε μια συνεργασία δυο πολιτιστικών συλλόγων της περιοχή μας. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και οι κατευθύνσεις μας ίδιες. Η αγάπη μας για τον πολιτιστικό και τις παραδόσεις μας ενώνει», σημείωσε η κα Δέσποινα Μπότη.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Θάνος Χάμος, από πλευράς της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου.
«Η εκδήλωση μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Στην προσπάθεια που αναπτύσσουμε θέλουμε συμμάχους όλους τους Συλλόγους. Η συνεργασία θα πρέπει να συνεχιστεί με γνώμονα την ανάδειξη των ηθών και των εθίμων», τόνισε ο πρόεδρος του «Βλύζα».
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με έντονο κέφι και διασκέδαση. Σ’ αυτό συνέβαλαν και τα χορευτικά των συλλόγων που προσέφεραν ένα απολαυστικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα το οποίο ως ήταν φυσικό άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί επίσημοι, φορείς της περιοχής και του νομού που αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη των συλλόγων.