Το Μουσικό Εργαστήρι Οιχαλίας δίνει ραντεβού το Σάββατο στην πλατεία της Οιχαλίας

Οι μαθητές του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και αναμένεται να τραγουδήσουν μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους , Κυριάκο Μπουλούμπαση στην ηλεκτρική κιθάρα και Δήμο Μπαλάφα στα τύμπανα

Νότες, ποιοτική μουσική και τραγούδια αναμένεται να χαρίσει για μια ακόμη χρονιά το Μουσικό Εργαστήρι Οιχαλίας που ετοιμάζεται να δώσει την κεντρική, καλοκαιρινή εκδήλωση με αφορμή και την λήξη της τρέχουσας καλλιτεχνικής σεζόν.

Το Μουσικό Εργαστήρι Οιχαλίας καθηγητές και μαθητές τους προετοιμάζεται και δίνει ραντεβού το Σάββατο 17 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Οιχαλίας.

Οι μαθητές του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και αναμένεται να τραγουδήσουν μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους , Κυριάκο Μπουλούμπαση στην ηλεκτρική κιθάρα και Δήμο Μπαλάφα στα τύμπανα. Μουσική συντροφιά θα κρατήσουν επίσης η Ειρήνη Νότα με το τμήμα μουσικής προπαιδείας και η Σοφία Μόρφου με τα χορευτικά της τμήματα!

Κι αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν καθώς όπως λένε και οι υπεύθυνοι καθηγητές η βροχή είναι ερωτευμένη με το Μουσικό Εργαστήρι η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.