Μπαγιώτης: Δεν συντρέχει λόγος ανεξαρτητοποίησης

Δήλωσε μέσω του Ραδιοφώνου της «Λέσχης 976» μετά την υποβολή της παραίτησής του από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης

Στις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξεις που σχετίζονται με το Δήμο Φαρκαδόνας και την υποβολή παραίτησής του από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας αναφέρθηκε μέσω του Ραδιοφώνου της «Λέσχης 97,6» ο κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

«Χθες υπέβαλλα την παραίτηση μου από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, την Παρασκευή θα γίνει το ΔΣ και θα βγει ο νέος πρόεδρος. Παραιτήθηκα μόνο από πρόεδρος, και όχι από δημοτικός σύμβουλος της ομάδας του κ. Μεριβάκη», δήλωσε μέσω ραδιοφώνου ο κ. Μπαγιώτης.

Ο ίδιος σε ερώτηση περί ενδεχόμενης ανεξαρτητοποίησης υπήρξε κατηγορηματικός.

«Δεν βλέπω το λόγο να ανεξαρτητοποιηθώ, με έχουν επιλέξει οι δημότες να είμαι δημοτικός σύμβουλος. Θα παραμείνω στην δημοτική ομάδα, θα ψηφίζω κατά συνείδηση, ότι είναι σωστό θα το υποστηρίζω και ότι είναι λάθος θα το καταψηφίζω», πρόσθεσε.

Ο κ. Μπαγιώτης μετέφερε την άποψη ότι έκρινε σωστό να παραιτηθεί από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου γιατί όπως είπε «δεν μπορεί να συνυπάρξει πολιτικά με τον κ. Μεριβάκη.

«Εγώ έχω επιλέξει έναν άλλο δρόμο και τις επόμενες μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις και δημιουργία συνδυασμού.», τόνισε καταλήγοντας.