Μπήκαν στο χωριό της Κρήνης αγριογούρουνα προς αναζήτηση τροφής

Λίγο αργότερα οι αγριόχοιροι κινούνταν σε δρόμους του χωριού ενώ στάθμευσαν και στο γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την κατοικημένη ζώνη

Προ δυσάρεστων εκπλήξεων βρέθηκε κάτοικος της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας. Δέχτηκε μια απρόσμενη επίσκεψη, μάλιστα στο κήπο του σπιτιού του. Φυσικά δεν τον επισκέφτηκε κάποιος φίλος ή συγγενείς του. Στον κήπο του σπιτιού του, προς αναζήτηση τροφής, βρέθηκε ομάδα αγριογούρουνων, προκαλώντας αρχικά πανικό από την εικόνα τους.

Τα αγριογούρουνα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της οικίας και του κήπου, βρισκόταν στο κήπο του, αναζητώντας τροφή και προκαλώντας ζημιές στο πέρασμα τους. στην θέα του ιδιοκτήτη της οικίας τα αγριογούρουνα έφυγαν πανικόβλητα, διασχίζοντας δρόμους του χωριού, προκαλώντας την έκπληξη των περίοικων.

Λίγο αργότερα τα αγριογούρουνα «¨σεργιανούσαν» στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από την κατοικημένη ζώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη εμφάνιση αγριογούρουνων σε κατοικημένη ζώνη έγινε και στο χωριό της Παναγίτσας προ διμήνου.

Οι κάτοικοι πέραν των ζημιών ανησυχούν εκ νέου για την πρόκληση ατυχημάτων μιας και στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν παρασύρσεις αγριόχοιρων από διερχόμενα αυτοκίνητα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ