«Να μειωθούν τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση» η ευχή που κυριάρχησε στην κοπή πίτας του Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Σ΄ ένα άκρως ευχάριστο κλίμα, πολύ διαφορετικό απ’ εκείνο που επικράτησε λίγη ώρα αργότερα, με τις γνωστές έντονες εντάσεις και την αντιπολίτευση εκ των έσω, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ηλίας Καραμάνος, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης και το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Πριν την έναρξη της συζήτησης των 21 συνολικά θεμάτων που προκάλεσαν κόντρες και αψιμαχίες, το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τη  ευχή η τρέχουσα χρονιά να προσφέρει υγεία και ευημερία και φυσικά να επιλύσει προβλήματα που απασχολούν έντονα τα τελευταία χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τις ευχές στους δημοτικούς συμβούλους απηύθυνε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, ο οποίος αναφερόμενος στο φλουρί, εξήγησε πως ο τυχερός θα λάβει ένα έξτρα έργο από το Δήμο, είτε για το χωριό, το οποίο επιθυμεί, είτε για την Δημοτική Ενότητα στην οποία εκλέγεται.

Τυχερός της χρονιάς ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Κώστας Θωμάς στο κομμάτι του οποίου βρισκόταν κρυμμένο το φλουρί της πίτας.