Νέα απανωτά χτυπήματα διαρρήξεων σε αφύλακτα σπίτια της Οιχαλίας

Στην «TSIAMANTAS SECURITY» συνεχίζουν να απευθύνονται οι Οιχαλιείς μετά τα νέα χτυπήματα διαρρήξεων σε οικίες του χωριού

Με το φόβο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους ζουν οι κάτοικοι της Οιχαλίας μιας και το τελευταίο δεκαήμερο εντός του οικισμού έχουν σημειωθεί περιστατικά διαρρήξεων σε οικίες. Ο τρόμος των διαρρηκτών στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας επέστρεψε εκ νέου, καθώς ανάλογα περιστατικά είχαν σημειωθεί στα τέλη του περασμένου χειμώνα και της άνοιξης. Τα περιστατικά που καταγράφτηκαν στην περιοχή της Οιχαλίας είχαν παρουσιαστεί εκτενέστερα μέσω ρεπορτάζ του «ΚΡΗΝΗ LIVE»  ενώ το θέμα των διαρρήξεων είχε τα «ρεπορταζιακά» όρια του νομού μιας και με το ζήτημα είχε ασχοληθεί και ο τηλεοπτικός σταθμός «ALPHA» με επίσκεψη δημοσιογράφων στο χωριό.

Οι δημοσιογράφοι του ALPHA κατά την επίσκεψή τους στην Οιχαλία είχαν την ευκαιρία να συναντήθούν και να συνομιλήσουν με τον υπεύθυνο της επιχείρησης κ. Κων/νο Τσιαμάντα

Μετά από μήνες απουσίας των διαρρηκτών στην περιοχή της Οιχαλίας, καθώς Αστυνομία, κάτοικοι αλλά και ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης είχαν αναλάβει μέτρα, οι διαρρήκτες επανήλθαν στον οικισμό επωφελούμενοι την απουσία ιδιοκτητών οικιών που επέστρεψαν στις εργασίες και στις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι διαρρήξεις να επανέρχονται στο προσκήνιο προκαλώντας θόρυβο και φόβο των κατοίκων.

Μέχρι στιγμής οι καταγεγραμμένες διαρρήξεις είναι αρκετές, με τους ιδιοκτήτες οικιών που δεν διαμένουν στο χωριό να αναζητούν τρόπους για να προφυλάξουν τις περιούσιες τους.

Από την περασμένη άνοιξη στο χωριό της Οιχαλίας περιπολούν καθ’ όλο το 24ωρο υπάλληλοι της εταιρίας «TSIAMANTAS SECURITY». Κάτοικοι της περιοχής, όταν άρχισαν να εμφανίζονται στην περιοχή περιστατικά διαρρήξεων είχαν απευθυνθεί στην συγκεκριμένη εταιρία, η οποία ανέλαβε την φύλαξη και την προστασία των περιουσιών. Τα αποτελέσματα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες και τους υπευθύνους της επιχείρησης ήταν άκρως θετικά, μιας και το εξειδικευμένο προσωπικό καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου προχωρούσε σε περιπολίες και ελέγχους, απομακρύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τους διαρρήκτες.

Σήμερα αρκετοί είναι εκείνοι οι κάτοικοι της Οιχαλίας που απευθύνονται στην «TSIAMANTAS SECURITY» με σκοπό να θωρακίσουν οικίες και επιχειρήσεις τους με ηλεκτρονικά συστήματα, που θα αποτρέψουν τους κακοποιούς να εισβάλουν στις περιουσίες τους. Σε αυτό έρχεται να συμβάλλει η εταιρία «TSIAMANTAS SECURITY». Διαθέτοντας αξιόπιστο όνομα και εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας και επενδύοντας σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής, επεκτείνεται και δημιουργεί νέο υποκατάστημα στην Οιχαλία το οποίο έχει επανδρώσει με εκπαιδευμένο ένστολο προσωπικό και το έχει εξοπλίσει με ιδιόκτητα περιπολικά.

Τα περιπολικά της «TSIAMANTAS SECURITY» είναι πλήρως εξοπλισμένα με φάρους, συσκευές ασυρμάτου V.H.F., GPS και διακριτικά της εταιρίας. Θα πραγματοποιούν στην Οιχαλία σε καθημερινή βάση, περιπολίες στους χώρους των συνδρομητών, ελέγχοντας ηλεκτρονικά τα CHECK POINTS, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο φύλακας θα ελέγχει λεπτομερώς τον χώρο.

Το νέο τμήμα περιπολιών σε συνδυασμό με το σύγχρονο 24ωρο Κέντρο Λήψεως και Επεξεργασίας Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας με έδρα τα Τρίκαλα, εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια στη περιοχή της Οιχαλίας.

Το κατάστημα  στεγάζεται δίπλα από την Τράπεζα Πειραιώς στην οδό δημοκρατίας στο κέντρο της Οιχαλίας. Τηλ. 2431071400