Νέα επιτυχία για το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας

Κατάφερε σε συνεργασία με Τρικαλινούς αστυνομικούς να συλλάβει 4 άτομα νεαρής ηλικίας προερχόμενα από περιοχή της Αττικής που ενεπλάκησαν σε διάρρηξη οικίας στην Φαρκαδόνα

Η άμεση επέμβαση του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας και η συνεργασία που ανέπτυξε με τις Αστυνομικές Αρχές των Τρικάλων απέδωσαν τους επιθυμητούς καρπούς, αυτούς  της σύλληψης τεσσάρων ατόμων νεαρής ηλικίας (ΡΟΜΑ), προερχόμενα από περιοχή της Αττικής.

Τα τέσσερα άτομα βαρύνονται με την κατηγορία διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα το πρωί της Πέμπτης οι τέσσερις φέρεται να διέρρηξαν από κοινού οικία στη Φαρκαδόνα, ιδιοκτησίας 67χρονου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα, συνολικής εκτιμώμενης αξίας (1.000) ευρώ, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Ο 67χρονος αντιλαμβανόμενος την διάρρηξη απευθύνθηκε άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας περιπολικό του οποίου ξεκίνησε την καταδίωξη. Μάλιστα οι αστυνομικοί συνεργάστηκαν με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για την σύλληψη των δραστών.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών από τα Τρίκαλα ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, καθώς και των δύο συλληφθέντων, κρυμμένων σύμφωνα με πληροφορίες σε θαμνώδη περιοχή στη Φανερωμένη.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών συνεχίστηκε και το βράδυ της ίδια ημέρας συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα νεαρής ηλικίας στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.

Η έρευνα των αστυνομικών Αρχών συνεχίζεται σε βάθος προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή των παραπάνω δραστών σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις τόσο στην περιοχή των Τρικάλων όσο και της Θεσσαλίας.