Νέα καθήκοντα για τον Γιάννη Αναγνώστου

Ορίστηκε με απόφαση του υπουργού Σταύρου Κοντονή μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Υπαλλήλων

Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο Φαρκαδόνιος, δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης κ. Γιάννης Αναγνώστου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής όρισε τον Γιάννη Αναγνώστου, ως τακτικό μέλος στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Υπαλλήλων που θα κρίνει τους Φρουρούς.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι 5μελες και αποτελείται από τους Αλεξάνδρα Μελίσσαργου, Πρωτοδίκη Αθηνών ως Πρόεδρο με αναπληρώτρια την Κυριακή Σιδηροπούλου, Πρωτοδίκη Αθηνών, τον Σπυρίδωνα Μαυρογιάννη, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ. ως τακτικό μέλος, με
αναπληρώτρια αυτού την Ελευθερία Χριστοπούλου, Δικαστική Πληρεξούσια του Ν.Σ.Κ.,
τη Χρυσούλα Παπαδημητρίου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτής την Μαρία Μωυσίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών και ως μέλη του κοινού Πειθαρχικού Συμβουλίου τους κάτωθι αιρετούς εκπροσώπους τον Ιωάννη Αναγνώστου, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης με βαθμό Β΄, του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Βασίλειο Αλεξόπουλο, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης με βαθμό Β΄, του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας, τον Γεώργιο Κωστίκα, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης με βαθμό Β΄, του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Γεώργιο Στιβακτάκη, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης με βαθμό Β΄, του Καταστήματος ΚράτησηςΚορυδαλλού.