Νέες επιτυχίες για τον ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ

Τριακόσιοι συνολικά αθλητές συμμετείχαν στην διοργάνωση του Κυπέλου Καράτε Κεντρικής Ελλάδος

Περισσότεροι των 300 αθλητών συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος που διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων.

Στους αγώνες συμμετείχαν  αθλητές ηλικίας 6 ετών και άνω και αγωνίστηκαν ανάλογα με τον βαθμό τους (ζώνη)σε Κάτα & Koumite. Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν γονείς, φίλοι και συγγενείς των αθλητών που χειροκρότησαν και καρδιοχτύπησαν με την προσπάθεια τους.  Παράλληλα παραβρέθηκαν φορείς του νομού μεταξύ των οποίων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, η αντιδήμαρχος κα Έφη Λεβέντη, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος. Από την ΕΛ.Ο.Κ. τίμησαν τους αγώνες ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, η αντιπρόεδρος κα Ποντίδα Εμμανουέλλα και ο επίτιμος πρόεδρος και μέλος της ΔΟΕ κ. Γεώργιος Γερόλυμπος. Υπεύθυνος της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν το Team του ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ όπου συμμετείχε με 60 αθλητές κατακτώντας μεγάλο αριθμό  μεταλλίων και παρουσιάζοντας μια άψογη εμφάνιση. Κατά την τελετή έναρξης ο υπεύθυνος προπονητής του Συλλόγου κ. Ευθύμιος Καραβίνος ευχαρίστησε τους προπονητές, αθλητές και όσους βοήθησαν στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του Καράτε στην πόλη μας. Το Καράτε είναι ένα από τα νέα Ολυμπιακά Αθλήματα του 2020 και έχει να προσφέρει τα μέγιστα στους αθλητές του.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TRIKALAOLA.GR