Νέο πρόεδρο με όλη τη σημασία ανέδειξε η Κρήνη

Ο Σπύρος Μάγγος θα αναλάβει για τα επόμενα τέσσερα έτη την προεδρεία της Κρήνης πλαισιωμένος από 4 ακόμη νέους ανθρώπους του χωριού που αποτελούν τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου 

Νέο πρόεδρο θα αποκτήσει από το Σεπτέμβριο η κοινότητα Κρήνης μετά και τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Τα ηνία της κοινότητας από τον Δημήτρη Αναγνώστου, θα παραλάβει ο Σπύρος Μάγγος, ένας νέος άνθρωπος με διάθεση και όρεξη να προσφέρει στο τόπο που γεννήθηκε και ζει. Ένας δραστήριος άνθρωπος με πλούτο ιδεών και αξίες, που συμμετείχε στο ένα και μοναδικό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που κατήλθε στο χωριό στις πρόσφατες εκλογές.

Πέραν του Σπύρου Μάγγου, το ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Κρήνης»  απαρτιζόταν από τους: Αργυρίου Αργύρη, Γκοντούλα Θεοδώρα, Μαμάτσα Μαίρη, Ξάνθου Κωσταντίνο, Σταμουλάκη Έφη, Στεργιανό Κώστα, Τρύπα Σάκη.

Ανθρώπους νέους που κατάφεραν να πείσουν τους κατοίκους για τις ιδέες τους και το όραμα τους για το χωριό. Ανθρώπους που δεν εξαρτιόνταν από κανένα υποψήφιο δήμαρχο και παράταξη, αλλά βάδιζαν μόνοι τους, χάρη στη διάθεση να ασχοληθούν πραγματικά με τα προβλήματα του χωριού τους.

Με αρχές τους τη διαφάνεια, το ήθος και τη δημοκρατία αγωνίστηκαν καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο, απομακρύνοντας κάθε τι, που θα «πλήγωνε» την προσπάθειά τους και τον αρχικό στόχο. Και πραγματικά τα κατάφεραν, να βγουν νικητές. 

Το νέο κοινοτικό συμβούλιο πλέον απαρτίζεται από τον νέο πρόεδρο Μάγγο Σπύρο και τα μέλη Αργυρίου Αργύρη, Ξάνθου Κωσταντίνο, Στεργιανό Κώστα, Τρύπα Σάκη.

Καλή επιτυχία σε όλους και επίτευξη των στόχων τους για το καλό του χωριού.