Νέο στέκι απέκτησαν οι Ζαρκινοί και οι διερχόμενοι οδηγοί

Ξεκίνησε τη λειτουργία Τoy το COFFEE SHOP «Φαϋττός» που βρίσκεται στην είσοδο του Ζάρκου έναντι της εθνικής οδού Τρικάλων -Λάρισας

Στους πρόποδες της Αρχαίας πόλης του Φαϋττου, στην καρδιά του κάμπου του Ζάρκου, μια μόλις αναπνοή από τον Πηνειό ποταμό και το σημαντικότερο σ’ ένα από τα κομβικότερα  σημεία του χωριού, έναντι της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, πλέον κάτοικοι του οικισμού αλλά και διερχόμενοι οδηγοί έρχονται να συναντήσουν το
COFFEE SHOP «Φαϋττός».

Το πανέμορφο και μοντέρνο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρωί της Κυριακής κι έρχεται να ταράξει τα νερά της ψυχαγωγίας και της χαλάρωσης, όλες της ώρες της ημέρας είτε για το καφέ και το σνακ, είτε για το ποτό, είτε για την παρακολούθησε κάποιοι ποδοσφαιρικού αγώνα. είτε για μια σύντομη στάση ξεκούρασης.

Το κατάστημα βρίσκεται στην είσοδο του Ζάρκου, έναντι της εθνικής οδού Τρικάλων –Λάρισας στα πρατήρια Σχοινά. Λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κα Ξένιας Σχοινά και πλέον θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση.

Ο χώρος χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ζεστός και φιλικός ενώ στο όμορφο περιβάλλον έρχεται να συμβάλει η άριστη διακόσμηση.

Η καφετέρια πραγματικά αναμένεται να αποτελέσει στέκι της νεολαίας, όπως φυσικά και για τους διερχόμενους οδηγούς που κινούνται στο εθνικό δίκτυο. Στέκι για το ποτό, την ψυχαγωγία, τον καφέ και το κρύο φαγητό, που προσφέρονται στο μαγαζί.

Το «ΚΡΗΝΗ LIVE» εύχεται στους ιδιοκτήτες καλές δουλειές και επίτευξη των μελλοντικών στόχων που θέτουν.