Νέο ξεκίνημα με τους πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας να βάζουν ψηλά τον πήχη

Με νέα δήλωση του ο Κώστας Κοκκινίδης, δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, έρχεται να αφήσει υπονοούμενα και να στοχεύσει σε πρόσωπα και καταστάσεις

Αυτοδιοικητικές φωτιές έρχεται να βάλει για μια ακόμη φορά ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας Κώστας Κοκκινίδης, αφήνοντας με δήλωσή του υπονοούμενα για πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο ίδιος σε ένα λιτό αλλά γεμάτο νόημα κείμενο και χωρίς να κατονομάζει, αναφέρει ότι για ορισμένους στην αυτοδιοίκηση σήμανε η αποχώρηση, ενώ δεν παραλείπει να σταθεί και στους στόχους του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης εξηγώντας ότι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την παράταξη θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν μέσα από διάφορες «μάχες» τα οφέλη εκείνα που θα κάνουν την ζωή των δημοτών καλύτερη.

Αναλυτικά το κείμενο του Κώστα Κοκκινίδη έχει ως εξής:

«Για ορισμένους στην αυτοδιοίκηση σήμανε υποχώρηση. Έτσι επαφές και τηλεφωνήματα δίνουν και παίρνουν. Με τα αδιέξοδα του Κλεισθένη και το προβληματικό εκλογικό σύστημα της απλή αναλογικής έχουν πάθει πανικό.

Στην αποτυχία τους να δημιουργήσουν πλειοψηφικό ρεύμα επιλέγουν την τακτική της καμένης γης. Ναρκοθετούν κάθε άλλη προσπάθεια. Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να μην ψηφίσει ένα δήμαρχο, όταν πιστεύει ότι ο δήμαρχος που ψήφισε δεν σέβεται τον ψηφοφόρο, ότι άλλο πρόγραμμα εξάγγειλε και άλλο εφαρμόζει και ότι δεν υλοποιεί τις υποσχέσεις του. Η συμμετοχή μας στα κοινά του Δήμου ξεκινά έχοντας την διάθεση να διαμορφωθεί μία θετική δυναμική ώστε να κερδηθούν τα στοιχήματα του Δήμου Φαρκαδόνας. Εκτιμώ πως η στιγμή είναι κατάλληλη για να αλλάξουμε την τύχη του Δήμου μας. Πίσω από κάθε εγχείρημα υπάρχει ένα όνειρο και όταν αυτό το όνειρο συνοδεύεται από επιμονή και σκληρή δουλειά γίνεται επιτυχία. Με την δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε μέσα από διάφορες «μάχες» τα οφέλη εκείνα που θα κάνουν την ζωή των δημοτών μας καλύτερη μετά τον Μάιο του 2019.».
1 σχόλιο

  1. Carlos marighela
    16/01/2019 at 13:32

    Παλαιοπολιτικες τακτικές με υπονοούμενα ,τακτικισμους,και στουφοκαμιλισμους.Επιχειρηματίας Πολιτικος.