«Νέο Ξεκίνημα» με ζωντάνια και νιότη

Δήμος Μανιώτης και Ζωή Κατσιαούνη-Κωνσταντέλου: Η απόλυτη χαρά και η αισιοδοξία ανάμεσα στο συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής το Μιχάλη Μπαγιώτη

Ανεβάζουν τους τόνους σε καθημερινή βάση, προσπαθούν με τη διάθεσή και τη νιότη τους να χαλαρώσουν τους μεγαλύτερους από την πίεση των εκλογών και αισιοδοξούν για το καλύτερο, γεγονός που πηγάζει από τα μηνύματα της κοινωνίας.

Ο λόγος για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Δήμο Μανιώτη και Ζωή Κατσιαούνη – Κωνσταντέλου, τη χαρά του συνδυασμού, όπως τους αποκαλούν οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι τους.

Αυτή τη χαρά την μεταδίδουν παντού γιατί είναι πηγαία στους δυο νέους. Αυτό εξάλλου κατέγραψε και ο φακός της «ΚΡΗΝΗLIVE» κατά την περιοδεία των δυο νέων στη Φαρκαδόνα, δίπλα από τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη και μελών του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα».

«Νέο Ξεκίνημα» με ζωντάνια και νιότη. «Νέο Ξεκίνημα» για ανθρώπους που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, που έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους να δημιουργήσουν για ένα καλύτερο και ισχυρό Δήμο Φαρκαδόνας.

Τελικά ποιος μπορεί σε αυτά τα παιδιά να αρνηθεί την ψήφο.