Νέοι του δήμου Φαρκαδόνας θα βάλλουν «Τάπα στη Βία και στο Ρατσισμό»

Θα συμμετέχουν στις τριήμερες αθλητικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στη Φαρκαδόνα στο πλαίσιο του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018»

Με σύνθημα «Τάπα στη Βία και στο Ρατσισμό» θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα στη Φαρκαδόνα το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018». Μια αθλητική διοργάνωση η οποία στοχεύει να φέρει πιο κοντά την νεολαία στον αθλητισμό, μεταφέροντας ταυτόχρονα μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Το Τουρνουά διοργανώνεται από το Δήμο Φαρκαδόνας και την Αντιδημαρχεία Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ «Εργαζόμενοι  του  Δήμου Φαρκαδόνας» στα πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για το Καλοκαίρι  2018.

Η διάρκεια τουρνουά είναι τριήμερη και ξεκινάει την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν δεκαέξι  (16) ομάδες  αθλητών,  των τριών ατόμων από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπάσκετ  που  βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας.

Βασική επιδίωξη της διοργάνωση  του τριήμερου τουρνουά  μπάσκετ είναι να φέρει κοντά στο άθλημα του μπάσκετ περισσότερους φίλους και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους πολίτες, ώστε να ενεργοποιηθούν σε τακτική βάση και  να είναι  αφορμή  για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.

Η έναρξη των αγώνων θα είναι καθημερινά και για τις τρεις ημέρες της διεξαγωγής του τουρνουά  στις  7:00 μ.μ.

Στο τέλος της πρώτης ημέρας, την  Τετάρτη  08  Αυγούστου,  θα  γίνει για τους  συμμετέχοντες  αθλητές  διαγωνισμός  τρίποντων.

Την τρίτη ημέρα του τουρνουά, Παρασκευή 10 Αυγούστου,  θα γίνει  ο τελικός για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας και οι απονομές των μεταλλίων.