Το νηπιαγωγείο της Νομής προβάλει την συνεργασία και το διάλογο

Ίσως αποτελεί το μικρότερο νηπιαγωγείο στο νομό Τρικάλων, αυτό δεν αποτελεί την αφορμή, ώστε η νηπιαγωγός και τα νήπια που μετριούνται στα δάκτυλα της μιας παλάμης να μην αναπτύσσουν τις δράσεις τους. Να ευαισθητοποιούν και να χαρούν, όπως όλα τα παιδάκια, που σαφώς είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά του Νηπιαγωγείου της Νομής του Δήμου Φαρκαδόνας.

Με αφορμή τα Χριστούγεννα η νηπιαγωγός κα Βίκυ Γώγου με τους μαθητές της, αποφάσισαν να πρωτοστατήσουν και να γιορτάσουν τη Γέννηση του Θεανθρώπου με διαφορετικό τρόπο. Αποφάσισαν να κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια, τα δικά τους ημερολόγια τα οποία θα κοσμούν το σχολείο τους. Σ’ αυτή την προσπάθεια συνέβαλλαν και οι γονείς, καθώς το σχολείο είναι ανοιχτό στην μάθηση, το διάλογο και τη συνεργασία. Αυτός εξάλλου είναι ο σκοπός του.

Οι μαθητές του σχολείου και οι νηπιαγωγός ευχήθηκαν ολόψυχα στους κατοίκους του μικρού χωριού, χαρούμενες γιορτές με υγεία και αγάπη, ανοίγοντας πλέον πανιά για νέους στόχους που θα τους υλοποιήσουν την καινούργια χρονιά που θα ξεπροβάλλει σε λίγες ημέρες.