Νονός για τρίτη φορά ο Βαγγέλης Ζαφείρης!!!

Παρομοίασε τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου με τον  Εμανουέλ Ζαν-Μισέλ Φρεντερίκ Μακρόν

Ξαναχτύπησε με καινούργια ατάκα ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας Βαγγέλης Ζαφείρης. Μετά τις πολυσυζητημένες ατάκες του Ράμπο, αρχικά προς τον τότε υποψήφιο πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, που τον αποκάλεσε κατά την έλευσή του στην Φαρκαδόνα ως Μέγα Ναπολέων και την βουλευτή της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, ως Μαντώ Μαυρογένους, πλέον αποφάσισε να κινηθεί τοπικά.

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια, ήρθε να τον παρομοιάσει ως τον Εμμανυέλ Ζαν-Μισέλ Φρεντερίκ Μακρόν. Ναι σωστά διαβάζεται, τον παρομοίασε με τον πρόεδρο της Γαλλίας, ο οποίος πρόσφατα επισκέφτηκε στην χώρα μας.

Ο Ράμπο μιλώντας εκτενέστερα για τον δήμαρχο Τρικκαίων ανέφερε τα καλύτερα, περιστρέφοντας την προσοχή του στα χαρίσματα του κ. Παπαστεργίου, που δεν διαφέρουν, όπως είπε, με εκείνα του Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron.

Μίλησε για τον πολιτικό λόγο του δημάρχου, που κυριαρχείται από επιχειρήματα με αρχή, μέση και τέλος, απόλυτα συνταγμένο και κατανοητό, από καρδιάς κι όχι γραμμένο σε δυο κόλλες χαρτί. Μιλώντας περεταίρω σημείωσε ότι ο Δημήτρης Παπαστεργίου, είναι φιλελεύθερος, προοδευτικός που συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτών. Τον χαρακτήρισε δημοκρατικό, που ενώνει την ομάδα του και δεν την διχάζει, χαρακτηριστικά που διακρίνονται και στο Γάλλο πρόεδρο.

Ο Ράμπο συνεχίζοντας τόνισε ότι και η Φαρκαδόνα χρειάζεται ένα ανάλογο δήμαρχο, που θα διακρίνεται για τις φρέσκες ιδέες και προτάσεις του. Ένα νέο Μακρόν, ένα πρόσωπο ανάλογο του Δημήτρη Παπαστεργίου.