Ο αγροτικός κόσμος δεν θα ξεχάσει στην κάλπη τον Δημήτρη Χαλκιά

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη προσέφερε πολλά κατά το παρελθόν από την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης στηρίζοντας  τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο με πράξεις και έργα

Σε κάθε χωριό κι από πολλούς φίλους, σε πολλά χωριά κι από ένα συγγένειο για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Χαλκιά που τάχτηκε στο πλευρό του συνδυασμού «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» του δημάρχου Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Μεριβάκη.

Όπως καταγράφει το «KPHNH LIVE» ο Δημήτρης Χαλκιάς αποτελεί ένα ιδιαίτερα προσιτό άτομο για την τοπική κοινωνία. Οι πολλές γνωριμίες σε φιλικό και συγγενικό περιβάλλον ετοιμάζονται για μια ακόμη φορά να του ανοίξουν το δρόμο της εισόδου στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.

Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το έργο του στο Δήμο Φαρκαδόνας και στην Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο ίδιος σε συνεργασία με το δήμαρχο είχε συμβάλει στα μέγιστα για την υλοποίηση έργων που στόχευαν στην στήριξη του αγροτικού τομέα. Ενός τομέα με τον οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο ίδιος, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες του.

Αυτές τις ενέργειες και τα έργα ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος δεν τις ξεχνά. Αντιθέτως τις θυμάται καλά, όπως και τις πρωτοβουλίες που είχε λάβει κατά καιρούς μέσα από το δημοτικό συμβούλιο ο κ. Χαλκιάς.

Γι’  όλα αυτά και για πολλά ακόμη, ο κ. Χαλκιάς αναμένεται να στηριχτεί την μεθεπόμενη Κυριακή στην κάλπη, αποδεικνύοντας τη δυναμική του.