Ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας έκοψε την πίτα του

Ο Σύλλογος από τη σύστασή του έως σήμερα κατάφερε να βάλει το δικό του λιθαράκι στα πολιτιστικά, φιλανθρωπικά, κοινωνικά δρώμενα της κωμόπολης μας κι όχι μόνο

Ανταλλαγή ευχών, ψυχαγωγία και διασκέδαση ήταν μερικά από στοιχεία που κυριάρχησαν στο κοσμικό κέντρο «Νοσταλγία» στην Οιχαλία στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας. Στην πρώτη εκδήλωση της φετινής χρονιάς στην οποία κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και ανταλλάχτηκαν ευχές.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Ευάγγελος Γιώτας, εφημέριος της ενορίας, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και ευτυχία, καλώντας την διοίκηση και τα μέλη να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια με τη σύσταση του Συλλόγου. Ενός Συλλόγου που έχει προσφέρει πολλά στην Οιχαλία και ευρύτερα.

Τις ευχές προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σπυριδούλα Καψάλη. Η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε το σύνολο των μελών για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην διοίκηση, γεγονός που φέρει θετικά αποτελέσματα σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου.

«Όλα αυτά τα χρόνια από τη σύσταση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας έως και σήμερα καταφέραμε πολλά και μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα. Ο Σύλλογος μας όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να βάλει το δικό του λιθαράκι στα πολιτιστικά, φιλανθρωπικά, κοινωνικά δρώμενα του χωριού μας κι όχι μόνο. Αυτά τα στοιχεία, καταδεικνύουν το Σύλλογο πρωτοπόρο. Ένα Σύλλογο που το έργο του αγκαλιάζεται από τους κατοίκους της Οιχαλίας, τους συντοπίτες μας που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ή επαγγελματικά στο εξωτερικό, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας», ανέφερε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος.

Λίγο αργότερα η ίδια αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις του προηγούμενου χρόνου, κάνοντας ευρεία αναφορά και στα όσα αναμένεται αν συμβούν φέτος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που παρουσίασαν ένα εξαιρετικά όμορφο πρόγραμμα.

Το φλουρί πέτυχε η κα Φωτεινή Χαλού