Ο «Φαϋττός» Ζάρκου άνοιξε εντυπωσιακά τον κύκλο των ετήσιων εκδηλώσεων

Ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου που συμμετείχαν το βράδυ του Σαββάτου στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση

Το κύκλο των ετήσιων γιορτινών εκδηλώσεων άνοιξε το βράδυ του Σαββάτου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου «Φαϋττός». Τα μέλη του Συλλόγου, απλοί Ζαρκινοί, αλλά και πλήθος κατοίκων όμορων διαμερισμάτων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου κι έσπευσαν στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας για να παραστούν στην εκδήλωση, να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν σε μια διοργάνωση που είχε άκρως εορταστικό και ψυχαγωγικό τόνο με το παραδοσιακό πρόγραμμα που ανέλαβε ο Γιάννης Ζιάκος με τη Λένα Ζέτα και το λαϊκό ο εξαίρετος συντοπίτης μουσικός Αποστόλης Σακκάς με το μπουζούκι του και την παρέα του.

Η εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετισμό του προέδρου κ. Χρήστο Αραχωβίτη και μέλη του συμβουλίου  που καλωσόρισαν τους μετέχοντες, απευθύνοντας τις ευχές του για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια τους Συλλόγου, αλλά και τους χορηγούς που σε κάθε κέλεσμα, βρίσκονται δίπλα στηρίζοντας κάθε δράση.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από χορευτικά του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα με το κέφι να εκτοξεύεται στα ύψη.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί που ευχήθηκαν επίτευξη των προσπαθειών της διοίκησης του Συλλόγου, που πέραν από το πολιτιστικό προβάλει και το κοινωνικό πρόσωπο.

Μεγάλος χορηγός και αυτής της εκδήλωσης  η Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής με υπέυθυνο τον Κώστα Κοκκινίδη που στήριξε την προσπάθεια των νέων παιδιών του Συλλόγου.