Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας εξέλεξε τη νέα του διοίκηση

Τη νέα του διοίκηση εξέλεξε σήμερα Κυριακή ο Κυνηγητικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και περιχώρων.

Οι εκλογές διενεργήθηκαν στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας παρουσία εκπροσώπου του Δασαρχείου Τρικάλων και Κυνηγών της περιοχής.

Λίγο πριν τη διενέργεια των εκλογών διεξήχθη η γενική συνέλευση του νεοσύστατου Συλλόγου με τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Πέτρο Παλάντζα να προχωρά σε απολογισμό της δράσης της προσωρινής διοίκησης και να θέτει προς ψήφιση τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό που πέρασαν ομόφωνα.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο προεδρεύων της γενικής συνέλευσης, αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιώργος Μακρυνιώτης κάλεσαν τους κυνηγούς να στηρίξουν την προσπάθεια, ενδυναμώνοντας το Σύλλογο και προάγοντας το θηραματικό έργο.

Την ευχή ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας να γίνει βιώσιμος και ισχυρός απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Καλόγηρος.

Ακολούθως το λόγο έλαβαν ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου που είχαν δικαίωμα ψήφου. Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Τσιοτινός στάθηκε στις προσπάθειες για τη σύσταση του Κυνηγετικού Συλλόγου αλλά και στις δυσκολίες που συνάντησαν οι πρωτεργάτες μέχρι για τη δημιουργία του Συλλόγου. Όπως τόνισε λίγο αργότερα όλοι όσοι οραματίστηκαν τη δημιουργία του Συλλόγου οφείλουν να στηρίξουν το Σύλλογο, να ενδυναμώσουν την προσπάθεια προκειμένου να αγκαλιαστεί από το σύνολο των Κυνηγών της Φαρκαδόνας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Ξάνθος Νάτσινας προτείνοντας ο Σύλλογος να μείνει μονάχα στο θηραματικό έργο, αλλά να επεκτείνει τη δράση του κοινωνικά.

Αναλυτικά για το διοικητικό συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν:

Παλάντζας Πέτρος 35 σταυρούς,

Σιούλης Αθανάσιος 33 σταυρούς

Μπουγάς Γεώργιος 32 σταυρούς,

Ράρρας Νικόλαος 31 σταυρούς,

Παπαχρήστος Μιχαήλ 29 σταυρούς,

Μαγουλιώτης Ιωάννης 24 σταυρούς,

Νάτσινας Ξάνθος 18 σταυρούς,

Ράπτης Δημήτριος  8 σταυρούς..

Από τους προαναφερόμενους εκλέγονται οι 6 πρώτοι σε σταυρούς ενώ την 7η θέση στο διοικητικό συμβούλιο καταλαμβάνει εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων.

Στην εξελεγκτική επιτροπή οι υποψήφιοι έλαβαν τους εξής ψήφους:

Γεροδήμος Αναστάσιος 29 σταυρούς,

Νάσιος Βασίλειος 29 σταυρούς

και Σακοράφας Χρήστος 25 σταυρούς.

Εκλέγονται οι δύο πρώτοι σε σταυρούς ενώ την 3η θέση θα καταλάβει εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων.