Ο κόσμος αγαπά και εκτιμά την Ελένη Στεργίου – Μπότη και θα το δείξει στην κάλπη

Επιτυχημένα κλείνει το κύκλο επαφών λίγο πριν τις εκλογές η Ελένη Στεργίου-Μπότη, υποψηφία δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Πνοή Δημιουργίας» με το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου  

Με κυρίαρχα συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα της Κυριακής κλείνει ο κύκλος των προεκλογικών περιοδειών και επαφών, της Ελένης Στεργίου-Μπότη, υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό «Νέα Πνοή Δημιουργίας» με το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» τον τελευταίο μήνα η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφια, επιτάχυνε για να διαδώσει κι εκείνη με τη σειρά της τις ιδέες και τις προτάσεις του συνδυασμού που συμμετέχει.

Σε λιγότερο των 24 ωρών η κα Στεργίου – Μπότη, τίθεται κι αυτή με τη σειρά της όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του συνδυασμού στην κρίση των συνδημοτών.

Το μήνυμα ωστόσο των συνδημοτών είναι σαφές. Συνέχισε Ελένη με θάρρος, τόλμη και διάθεση για προσφορά. Για έναν καλύτερο Δήμο Φαρκαδόνας προς όφελος όλων των πολιτών και δη της νέας γενιάς.

Καλή επιτυχία Ελένη!