Ο Κώστας Αγοραστός ξεναγήθηκε από τον Θανάση Τέλλιο στο Γριζάνο

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ξενάγησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» στο χωριό του

Το Γριζάνο που αποτελεί τον γενέθλιο τόπο του, ξενάγησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και μπροστάρη του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» κ. Κώστα Αγοραστό, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Θανάσης Τέλλιος.

Ο νεαρός, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» συνόδευσε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας στο χωριό του και στις επισκέψεις που πραγματοποίησε, παρουσιάζοντας τις ομορφιές του χωριού αλλά και τα σημαντικά, ιστορικά αξιοθέατα. Ταυτόχρονα η προσοχή εστιάστηκε στα ιστορικά μνημεία του χωριού, αλλά και στα αξιοθέατα μεγάλης πολιτιστικής αξίας και σημασίας, για τα οποία ο περιφερειακός σύμβουλος εστιάζει πέραν των άλλων την προσοχή του.

Ο κ. Τέλιος, όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE», μέσα στους στόχους του, είναι να παλέψει από κοινού με το περιφερειάρχη Θεσσαλίας κι όλη την παράταξη για την περεταίρω ανάδειξη των μνημείων του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και του συνόλου του νομού, προκειμένου να προβληθεί ο πολιτισμός , να παρουσιαστεί κάθε πτυχή της παράδοσης και της κληρονομιάς του τόπου, γεγονός που θα σηματοδοτήσει και την έλευση τουριστικού ρεύματος στην περιοχή μας.