Ο Κώστας Πολύμερος αποχαιρετά τους μαθητές του

Ο Τρικαλινός δάσκαλος του δημοτικού σχολείου Ζάρκου παροτρύνει και συμβουλεύει τους μαθητές του που ετοιμάζονται να φοιτήσουν στο γυμνάσιο

Ο Κώστας Πολύμερος είναι ένας ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός άνθρωπος για την κοινωνία του Ζάρκου. Και πως άλλωστε όταν ο ίδιος για μια περίπου δεκαπενταετία υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί στο δημοτικό σχολείο Ζάρκου, μεταφέροντας τις γνώσεις στα παιδιά του χωριού.

Ένας αξιόλογος δάσκαλος που πασχίζει χρόνια τώρα, πιστός πάντα στο καθήκον του, να μαθαίνει γράμματα στα παιδιά, αγωνιζόμενος πάντα για το καλύτερο. Φυσικά ο στόχος που θέτει ο κ. Πολύμερος είναι κοινός για το σύνολο των δασκάλων του δημοτικού σχολείου. Κι αυτό φαίνεται στην πορεία των μαθητών του συγκεκριμένου διδακτηρίου. Χρόνια τώρα ο κ. Πολύμερος και οι συνάδελφοι του είδαν τους μαθητές του να διαπρέπουν προσμετρώντας επιτυχίες με μεγαλύτερη εκείνη την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο κ. Κώστας Πολύμερος

Ο κ. Πολύμερος την περσινή χρονιά ανέλαβε την ΣΤ’ τάξη του δημοτικού σχολείου  Ζάρκου. Οι μαθητές ολοκλήρωσαν την φοίτησή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ετοιμάζονται να φοιτήσουν στο γυμνάσιο.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο κ. Πολύμερος αποχαιρετά τους μαθητές του και τους εύχεται καλή πορεία και πρόοδο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

«Αγαπημένοι μου μαθητές! !Η πόρτα του δημοτικού σχολείου «έκλεισε «.Η πόρτα του γυμνασίου «ανοίγει «.Το «ταξίδι «στον κόσμο της γνώσης συνεχίζεται! !!Με μελέτη, επιμονή και υπομονή είμαι σίγουρος ότι θα φτάσετε στην «Ιθάκη «σας! !Όπως και όλοι οι προηγούμενοι μαθητές μου, θα μου λείψετε…», αναφέρει ο κ. Πολύμερος.

Πλέον ο Τρικαλινός στην καταγωγή δάσκαλος ετοιμάζεται να αναλάβει τους νέους του μαθητές. Ο στόχος του ίδιου και των συναδέλφων του κοινός να πασχίσουν για να μεταφέρουν γνώση και μάθηση στα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν εφόδια τα επόμενα χρόνια για την καριέρα τους, την καταξίωση σαν άνθρωποι πρωτίστως και σαν επαγγελματίες και επιστήμονες.