Ο λόγος στα νέα παιδιά

Ανοιχτή εκδήλωση διοργάνωσε η Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών με αφορμή τη λήξη του κατηχητικού έργου της περιόδου 2016-2017

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου και πλήθους κόσμου, οι νέοι και νέες των νεανικών συνάξεων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα από τραγούδια και χορούς που απέδωσαν θαυμάσια.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων με αφορμή τη λήξη του κατηχητικού έργου της περιόδου 2016-2017.

Η γιορτή περιελάμβανε την παρουσίαση θεατρικών, ύμνων και τραγουδιών από χορωδιακά εργαστήρια, καθώς και χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα, τα οποία καλλιεργούν με προσεκτική επιμέλεια τις παραδοσιακές και σύγχρονες εκφράσεις της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέσα στην ενοριακή ζωή.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως θεατές ιερείς των ενοριών του Δήμου Φαρκαδόνας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Μπουλούμπασης καθώς και πολλά παιδιά των κατηχητικών σχολείων από τα χωριά της περιοχής μας.

Μεταξύ των μουσικών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και ο συντοπίτης ταλαντούχος μουσικός, Κυριάκος Μπουλούμπασης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ευχαριστώντας τους γονείς, αλλά κυρίως τα παιδιά που δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην τοπική Εκκλησία και το έργο της.