Ο νέος αποκλεισμός της ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας άγγιξε γιατρούς και ασθενείς του ΚΥΦ

Παράπονα, αγανάκτηση και εκνευρισμός μεταξύ ασθενών και επισκεπτών του κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας από την καθυστέρηση της έλευσης των γιατρών που εκφοβίστηκαν στις ουρές των οχημάτων στο ύψος του Κουτσοχέρου

Ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας στο ύψος του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο, ήρθε να προκαλέσει νέα προβλήματα στην ομαλή κίνηση των οχημάτων, καθώς επίσης και έντονο εκνευρισμό μεταξύ οδηγών.

Πέραν αυτών ο αποκλεισμός της εθνικής οδού για τουλάχιστον δυο ώρες είχε αντίκτυπο και σε πολλούς Φαρκαδόνιους, ασθενείς και επισκέπτες του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας. Κι αυτό γιατί ο αποκλεισμός συνέπεσε με την κίνηση γιατρών του ΕΣΥ από την Λάρισα προς την Φαρκαδόνας. Γιατροί που διαμένουν στη γειτονική Λάρισα εγκλωβίστηκαν στις μεγάλες ουρές αυτοκινήτων που είχαν σχηματιστεί στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν και να προσέλθουν στο χώρο εργασίας τους.

Αποτέλεσμα ασθενείς και επισκέπτες να περιμένουν για περισσότερο των δυο ωρών να εξυπηρετηθούν για τη συνταγογράφηση φαρμάκων ή την εξέταση από το θεράπων ιατρό τους. Ο εκνευρισμός που επικράτησε στο κέντρο υγείας υπήρξε έντονος με τους ασθενείς να παραπονιούνται για την καθυστέρηση της έλευσης των γιατρών, κάτι για το οποίο δεν ευθυνόταν οι ίδιοι. Σε έντονο ύφος ζητούσαν κάποια στιγμή να σταματήσει το εν λόγω φαινόμενο του αποκλεισμού της οδού σε τακτικά διαστήματα, και της λήψης μέτρων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.