Ο πρόεδρος των έργων και των δράσεων ξανά υποψήφιος στον Πετρόπορο

Ο Κώστας Φορτωτήρας διεκδικεί εκ νέου την προεδρία του χωριού, οπλισμένος με υπομονή, θέληση και διάθεση να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του

Αν και άπειρος με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς το 2014 έθετε για πρώτη φορά υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Πετροπόρου ο κ. Κώστας Φορτωτήρας, πρόεδρος του χωριού, κατάφερε το στόχο του. Κέρδισε το στοίχημα που έθετε ο ίδιος με τον εαυτό του να εκλεγεί και να προσφέρει στο τόπο, όπου εργάζεται και ζει με την οικογένειά του.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με πλούσια διάθεση για να προσφέρει και να επιλύσει ζητήματα που ταλάνιζαν το χωριό, κατάφερε πολλά για τον τόπο του. Παρότι εκλέχτηκε πρόεδρος με την παράταξη του τότε υποψηφίου δημάρχου Τάκη Χαντζή, δεν έδειξε αντιπολιτευτικό πρόσωπο. Συνεργάστηκε άψογα σε πολλές των περιπτώσεων με τη νυν δημοτική για να προωθήσει ζητήματα και φυσικά τα κατάφερε. Ωστόσο υπήρχαν και πολλές περιπτώσεις που δεν δίστασε να αντιπαρατεθεί «χτυπώντας» το χέρι στο τραπέζι, καθώς οι απόψεις του δεν συμβάδιζαν με το Δήμο Φαρκαδόνας.

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν στις ημέρες και στα έργα του προέδρου σαφώς θα καταλήξουμε σε θετικά συμπεράσματα. Εκδηλώσεις για τους κατοίκους και τα παιδιά, καθαριότητα, στήριξη και βοήθεια στους δημότες, ειδικά των γηραιότερων ηλικιών, εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, έργα αναβάθμισης που αποτελούσαν αιτήματα των κατοίκων και προωθήθηκαν από τον πρόεδρο στο Δήμο.

Κι όλα αυτά πάντα σε χαμηλούς τόνους, χωρίς τυμπανοκρουσίες που σαφώς και δεν ωφελούν πουθενά.

Πλέον ο πρόεδρος προετοιμάζεται να διεκδικήσει εκ νέου μια νέα θητεία στο τιμόνι της προεδρίας του χωριού. Θα τεθεί κι αυτός υποψήφιος διεκδικώντας την ψήφο των συγχωριανών του, των ανθρώπων που στήριξαν κάθε βήμα του, που αγκάλιασαν κάθε προσπάθεια του.

Ήδη τα κελεύσματα των κατοίκων είναι πολλά, πολύ μεγαλύτερη ωστόσο είναι η θέληση του ίδιου. Μια θέληση που πηγάζει για το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε και δεν το αποχωρίζεται. Γιατί τα χωριά μας τέτοιους ανθρώπους χρειάζονται οραματιστές που κοιτάνε μπροστά και αγωνίζονται άοκνα.
1 σχόλιο