Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας ανάβει τη «Φλόγα» της αγάπης

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδονας καλωσορίζει το καλοκαίρι «Χορεύοντας στο ρυθμό της Φλόγας » και προσκαλεί όλους τους Φαρκαδόνιους στην καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά την Παρασκευή, 22 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ.

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έχει η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης θα είναι τα παιδιά το μέλλον και η ζωή του τόπου μας και του κάθε τόπου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδονας καλωσορίζει το καλοκαίρι «Χορεύοντας στο ρυθμό της Φλόγας » και προσκαλεί όλους τους Φαρκαδόνιους στην καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Μια εκδήλωση αφιερωμένη για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν: Τμήματα μοντέρνου και παραδοσιακού χορού παίδων και εφήβων Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδονας, Τμήμα Μουσικής Παίδων του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδονας, Τμήμα χορού ενηλίκων Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδονας.
Ευγενική συμμέτοχη, Τμήμα καράτε (Φαρκαδονας) Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΣ, Τμήματα χορού παίδων Πολιτιστικού Συλλόγου ΦΑΥΤΤΟΣ Ζαρκου, Τμήμα χορού εφήβων Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Γεώργιος Πετρωτού.