«Ο Βενιαμίν» του Μιχαλή Μπαγιώτη, Μάριος Μπλακλαβάς μπαίνει δυνατά στην αυτοδιοίκηση

Μετά την επιτυχημένη πορεία στον τομέα των πωλήσεων, προετοιμάζεται για μια μάχιμη εμφάνιση στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφασίζοντας να κάνει το πρώτο «Νέο Ξεκίνημα»

Μπορεί να διανύει το 25ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει σημαντικά βήματα καταγράφοντας μέχρι στιγμής μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των πωλήσεων. Συνεργάστηκε και συνεργάζεται με ευρέως γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αλυσίδες πολυεθνικών και πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί για όλους εμάς, για τους συγχωριανούς τους, για τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας.

Κυρίες και κύριοι, ο 25χρονος Μάριος Μπακλαβάς, ένας από τους Βενιαμίν του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», ρίχνεται πλέον στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου. Αν και στον επαγγελματικό τομέα των πωλήσεων που εργάζεται προωθεί την ατομικότητα για να κερδίσει το στόχο του, στην αυτοιδιοίκηση κινείται διαφορετικά, δίνοντας βαρύτητα στην συλλογική προσπάθεια, καθώς θεωρεί ότι ένας Δήμος ή μια κοινότητα για να προχωρήσει μπροστά χρειάζεται ομαδική προσπάθεια και συλλογική δουλειά με αυτοδιοικητικούς και πολίτες.

Χρειάζεται συμπόρευση με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και στόχους, κάτι που προωθεί ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη.

Ο 25χρονος Μάριος Μπακλαβάς είναι απόφοιτος του 1ου ΙΕΚ Λάρισας του Τομέα Στέλεχος Διοίκησης Οικονομίας, γνωρίζει Αγγλικά  ενώ έχει καταρτιστεί και μέσω σεμιναρίων στην επικοινωνία και την ομαδική συνεργασία, στην έρευνα αγοράς, στον ανταγωνισμό, στις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, στις πωλήσεις και στο marketing concepts.

Μεταξυ των κορυφαίων συνεργασιών του στον τομέα των πωλήσεων υπήρξε η West S.A.-Sales & Marketing Acency «Nestle Hellas», «ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ» και σήμερα στην «Λακωνική Τροφίμων».

Ο Μάριος δεν κρύβει την αγάπη του για τον Αθλητισμό. Εξάλλου για αρκετά χρόνια τον συναντήσαμε στα τοπικά κι όχι μόνο ποδοσφαιρικά γήπεδα. Μέλος της ομάδας του «Διγενή» Νεοχωρίου, της «ΑΕΦ» και της Μπάρτσα Γριζάνου» σκόραρε στα τέρματα και πλέον έρχεται να «σπιντάρει στην τοπική αυτοδίοικηση» προφέροντας το νέο, το καινούργιο, τη φρεσκάδα της νιώτης!!!

Ας τον ακολουθήσουμε λοιπόν στην πορεία του…