Οι ενορίτες της Παναγίας Επισκέψεως και οι Τρικαλινοί δείχνουν την ευαισθησία τους

Ανοίγουν μια αγκαλιά αγάπης και κάνουν πράξη όλοι μαζί το… «ἐν φυλακῇ ἤμην καὶ ἤλθετε πρός με»

Πακέτα αγάπης αναμένεται να ετοιμάσουν για μια ακόμη γιορτινή περίοδο οι Τρικαλινοί, ενορίτες της Παναγίας Επισκέψεως αλλά και κάτοικοι όλου του νομού. Πακέτα αγάπης για όλους εκείνους που βρίσκονται σε σωφρονιστικά καταστήματα, εκτίοντας την ποινή τους μετά από ένα σοβαρό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν στην ζωή τους. Πακέτα αγάπης και υποστήριξης σε ανθρώπους που βιώνουν το δικό τους δράμα, μετάνιωσαν τα για λάθη τους κι έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν από την «Διακονία Φυλακισμένων» της Ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων στις Φυλακές Τρικάλων και Γρεβενών

Ενδεικτικά είδη που μπορούν να προσφερθούν είναι:

Ξυραφάκια, Αφρός ξυρίσματος, Οδοντόβουρτσες, Οδοντόκρεμες, Σαμπουάν, Αφρόλουτρο

Σαπούνι κανονικό (όχι κρεμοσάπουνο), Σκόνη για πλύσιμο ρούχων στο χέρι, Χαρτί υγείας (συσκευασία 2 τεμαχίων), Χαρτομάντιλα, Τηλεκάρτες, Πετσέτες προσώπου, Φανέλες ή t-shirt, μεγέθη L, XL, XΧL, (κατά προτίμηση όχι λευκές για να μη λερώνονται εύκολα), Εσώρουχα, μεγέθη L, XL, XΧL, Κάλτσες αθλητικές και κανονικές, Σαγιονάρες-παντόφλες πλαστικές, μεγέθη 41-46, Αθλητικά παπούτσια, μεγέθη 41-46.

Τα προαναφερόμενα είδη ρουχισμού και υποδημάτων είναι σκόπιμο είτε να είναι καινούργια (τουλάχιστον τα εσώρουχα) είτε σε πολύ καλή κατάσταση.

Η συλλογή γίνεται καθημερινά στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων από 18 Μαρτίου έως 24 Μαρτίου πρωί 7:30-9:30 και απόγευμα 17:00-19:30 μ.μ.