Οι νέοι πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό λόγο στη Φαρκαδόνα

Χρήστος Καραμάνος και Άρης Χαλβατζάς προετοιμάζονται για να δώσουν μαζί με άλλους νέους αυτοδιοικητικό παρών στις εκλογές για το τοπικό της στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας

Ενθαρρυντικό στοιχείο αποτελεί για τα δημοτικά διαμερίσματα και το Δήμο Φαρκαδόνας, η κάθοδος, όπως και το ενδιαφέρον για συμμετοχή νέων ανθρώπων στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Ανθρώπων που έχουν όραμα για το τόπο τους, διάθεση για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Σ’ αυτές τις εκλογές ομολογουμένως θα έχουμε πολλές συμμετοχές νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια για το Δήμο Φαρκαδόνας, αλλά και για τα τοπικά συμβούλια.

Ήδη οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει σ’ όλα τα επίπεδα. Στην παρούσα φάση μπορεί ανακοινώσεις να μην υπάρχουν, αλλά σε επίπεδο Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας, το ενδιαφέρον για τη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου που θα στελεχώνεται από νέους ανθρώπους είναι ζωηρό. Πρωτεργάτες αυτού του εγχειρήματος δύο νέα παιδιά, ο Χρήστος Καραμάνος και Άρης Χαλβατζάς. Δυο νέοι άνθρωποι με όραμα και με φρέσκιες ιδέες που το απέδειξαν άλλωστε, με την ενασχόλησή τους στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Αυτά τα δυο νέα παιδιά εντείνουν τις προσπάθειες χωρίς ατομικές αξιώσεις και φιλοδοξίες, αντιθέτως, κοινά ως απλοί στρατιώτες που θα συμβάλουν με δημοκρατικές διαδικασίες στη συγκρότηση συνδυασμού και στην συμμετοχή των νέων, που θα κληθούν σ’ αυτές τις εκλογές να έχουν το πρώτο και καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία και την επανεκκίνηση.
2 Σχόλια

 1. ΤΑΜ ΤΟΥΜ
  07/01/2019 at 17:36

  Καλλα παιδιά μπορεί να είναι αλλά δεν έχουν επαφή με τον κοινωνία των γυρο χωριών…..Είναι αυτοί και το χωριό τους τα οιποληπα χωρίς δεν τα ξέρουν τι να προσφέρουν σε ένα κτηνοτρόφων σε ένα γεωργό από τα καφενεία στο δημαρχείο κατευθειαν

 2. ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΒΑΤΖΑ
  06/01/2019 at 20:22

  Μπράβο σας!Ελπίζω το παράδειγμα που δίνετε στην κοινωνία της πόλης μας να το ακολουθήσουν κι άλλοι!Εσάς και άλλους σαν εσάς χρειάζεται ο Δήμος.Με όρεξη για δουλειά, καθαρά χέρια και αγάπη για τον τόπο μας.
  Σας καμαρώνω!