Οι νηπιαγωγοί του δήμου Φαρκαδόνας συναντήθηκαν και έκοψαν την πίτα τους

Ευχή όλων το 2019 να είναι ευτυχισμένο για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες όλων

Σε ένα άκρως ζεστό και φιλικό κλίμα οι νηπιαγωγοί των νηπιαγωγείων του δήμου Φαρκαδόνας συγκεντρώθηκαν για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Η συνάντηση ορίστηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου, σε μια εκδήλωση που τα περιελάμβανε όλα, χαλάρωση από το επίπονο πρόγραμμα του σχολείου, της προστασίας και της μετάδοσης της γνώσης, ψυχαγωγία και διασκέδαση και ταυτόχρονα ανταλλαγή ευχών.

Φυσικά από τη συνάντηση δεν έλειψε η συζήτηση και ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε προ ημερών, ενώ τέθηκαν και οι βάσεις για τη χρονιά που διανύουμε, και όπως αναφέρθηκε θα είναι εμπλουτισμένη με μικρές και μεγάλες δραστηριότητες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργο κα Άρτεμις Παπαδημητρίου και ο π. διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Μπουλούμπασης.

Η κα Παπαδημητρίου ευχήθηκε στις συναδέλφισες νηπιαγωγούς να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και συνεργασία προς όφελος των παιδιών.

Τυχερή της Βασιλόπιτας η κα Ρόζου Άννα η οποία ευχήθηκε και αυτή με τη σειρά της σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και ποικίλες δραστηριότητες.