Οι ομορφιές του Κλοκοτού μέσα από δύο πανέμορφα Τραγούδια

«Μια βραδιά στον Κλοκοτό Τρικάλων» το νέο cd του Γιάννη Ζιάκου το οποίο περιλαμβάνει δυο τραγούδια του συνδημότη, κατοίκου του χωριού Βαϊου Μιχαήλ

Με τοπική πινελιά και μουσικά χρώματα έχει χρωματιστεί το νέο cd του Γιάννη Ζιάκου, το οποίο είναι έτοιμο προς κυκλοφορία. Τοπικά χρώματα… μιας και τιτλοφορείται «Μια βραδιά στον Κλοκοτό Τρικάλων». Δυο από τα τραγούδια του νέου μουσικού άλμπουμ «Το χωριό Κλοκοτός» και «Ποια Μάνα να ναι αυτή» έχουν γραφεί από τον συνδημότη κάτοικο του χωριού Βαϊου Μιχαήλ, ο οποίος μέσω των στίχων του προσπάθησε να περιγράψει τις ομορφιές του χωριού, τα αξιοθέατα του και την πλούσια ιστορία, του τοπικού διαμερίσματος. Ο συνθέτης μέσω του έργου του αποτυπώνει κάθε σημείο, κάθε ομορφιά ενώ αφήνει και το ιστορικό στίγμα. Μάλιστα έρχεται να συγκινήσει καθώς μέσα από το στοίχους αναφέρεται και στους ξενιτεμένους.

Οι στίχοι του δημιουργού μελοποιήθηκαν και ερμηνεύονται από τους Μουστάκα Θοδωρή και Λένα Ζέττα ενώ στο μελοποίηση – σύνδεση συνέβαλαν στα μέγιστα οι μουσικοί Γιάννης Ζήκος στο Κλαρίνο, Κώστας Παπαδημητρίου στην Κιθάρα, Αλέξανδρος Αραπογιάννης στο αρμόνιο, Κώστας Τσόλας στα Κρουστά. Στην ηχοληψία και την εγγραφή βοήθησε ο Γιάννης Ζιάκος.