Όλα όσα έζησαν οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας στην Χαλκιδική

Μοναδικά βίντεο και φωτογραφίες έρχεται να παρουσιάσει σήμερα το«KriniLive» από την παραμονή των συμμετεχόντων στο «ΣΙΘΩΝ» στη Μεταμόρφωση της Χαλκιδικής

Μοναδικές στιγμές που σκιαγράφησαν το τοπίο στην 5ημερη εκδρομή του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας παρουσιάζει σήμερα το «KriniLive» μέσω του οπτικοακουστικού υλικού που κοινοποίησε η διεύθυνση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ΣΙΘΩΝ» στη Μεταμόρφωση της Χαλκιδικής.

Στο οπτικοακουστικό υλικό του συντοπίτη Δημητρίου Τυράκη παρουσιάζονται οι δράσεις που αναπτύχτηκαν με πρωταγωνιστές τους συμμετέχοντες στην εκδρομή, καθώς επίσης και η επίσκεψη του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη στην Χαλκιδική.

Μοναδικές εικόνες που πραγματικά αποτυπώνουν την διασκέδαση, την ψυχαγωγία και την ικανοποίηση που ένοιωσαν οι συμμετέχοντες στην εκδρομή στη διάρκεια της φιλοξενίας και της περιήγησης στην Χαλκιδική.

Iδιαίτερη ανάγκη ένοιωσαν οι συμμετέχοντες στην εκδρομή να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους ιδιοκτήτες του τουριστικού συγκροτήματος “ΣΙΘΩΝ” και ιδιαιτέρως τον υπέυθυνο κ. Δημήτρη Τυράκη,τον πρόεδρο και τον Γραμματέα του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας κ.κ. Οικονόμου Κων/νο και Θεοδώρου Βασίλη για την άψογη  οργάνωση, τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη και το Δήμο Φαρκαδόνας για την οικονομική στήριξη της πρωτόγνωρης για εκείνους εκδρομής.