Ολοκληρώνεται επιτυχημένα ο κύκλος φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς

Συνολικά την τρέχουσα περίοδο φιλοξενήθηκαν στους τέσσερις παιδικούς σταθμούς της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας, του Γριζάνου και του Ζάρκου, 100 περίπου παιδιά

Λίγες μόλις ημέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φιλοξενίας στους τέσσερις συνολικά παιδικούς σταθμούς της Φαρκαδόνας.

Η χρονιά που διανύουμε ολοκληρώνεται επιτυχημένα, σύμφωνα με το δήμαρχο Φαρκαδόνας, κ. Θανάση Μεριβάκη, καθώς από την αρχή της έναρξης της φιλοξενίας των παιδιών στις τέσσερις δομές ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα προέκυψαν με αποτέλεσμα όλα να κυλήσουν ομαλά.

Συνολικά την τρέχουσα περίοδο φιλοξενήθηκαν στους τέσσερις παιδικούς σταθμούς της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας, του Γριζάνου και του Ζάρκου, 100 περίπου παιδιά. Ανάλογος φυσικά θα είναι ο αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν εκ νέου από το Σεπτέμβριο κατά την έναρξη της νέας περιόδου. Οι τέσσερις δομές λειτουργούν με έξοδα του Δήμου καθώς δεν υπάρχει η καταβολή τροφείων.

Η φιλοξενία των παιδιών ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου, όπου και θα υπάρχει μια μικρή παύση ενός περίπου μήνα για την εκ νέου επιστροφή των παιδιών.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν εκ νέου από το Σεπτέμβριο κανονικά στο σύνολό τους, καθώς υπάρχει το απαραίτητο και αναγκαίο προσωπικό, τόσο του Δήμου, όσο κι εκείνου που προσλήφθηκε μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.