Ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιες εξετάσεις και στα Επαγγελματικά Λύκεια και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της εξεταστικής δοκιμασίας

Καλά αποτελέσματα και πολλές επιτυχίες

Μετά από ένα δεκαπενθήμερου έντονου στρες, έπεσε αργά το πρωί της Πέμπτης η αυλαία των πανελληνίων εξετάσεων και για τα επαγγελματικά λύκεια του νομού. Για ένα 15νθημερο περίπου οι μαθητές των 4 ΕΠΑ.Λ. του νομού, μαζί και της Φαρκαδόνας, προσερχόταν στα δυο εξεταστικά κέντρα που λειτουργούσαν για το νομό Τρικάλων για να διαγωνιστούν στα εξεταζόμενα μαθήματα με την ελπίδα της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης. Η μάχη σκληρή, η οποία συνοδεύτηκε από έντονο άγχος αλλά και ψυχική κούραση. Όλα τα δύσκολα τελειώνουν και πλέον οι υποψήφιοι της Φαρκαδόνας και ευρύτερα των Τρικάλων έχουν το χρόνο να ηρεμήσουν μέχρι και την στιγμή της ανακοίνωσης των βαθμολογιών τους που προσδιορίζεται για τις αρχές Ιουλίου.

Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν αργά το πρωί της Πέμπτης και στα Τρίκαλα με την εξέταση δυο μαθημάτων ειδικότητας και συγκεκριμένα της Οικοδομικής και των Στοιχείων Ψύξεως Κλιματισμού. Στις εξετάσεις δήλωσαν συμμετοχή 23 υποψήφιοι και προσήλθαν στις εξεταστικές αίθουσες συνολικά 15 άτομα με την αποχή να κυμαίνεται σταθερά σε υψηλά επίπεδα και συγκεκριμένα στο 34,8%.

Με το κλείσιμο του κύκλου των εξετάσεων και για τους υποψηφίους των ΕΠΑ.Λ. η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαρίστησε τις δυο

Επιτροπές των εξεταστικών κέντρων του 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων καθώς και τους επιτηρητές, διότι διασφάλισαν την εγκυρότητα και την επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων εύχεται καλά αποτελέσματα στους μαθητές της.