Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο τουρνουά Μπάσκετ 3ON3 στη Φαρκαδόνα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά 3ον3 Φαρκαδόνας 2019 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας στις 7-8 & 9 Αυγ 2019 από τον νεοσύστατο Αθλητικό Σύλλογο “ΑΚΑΜΑΤΕΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ”.

Το φετινό 2ο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες , 48 αθλητές και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 70 παιχνίδια. Στον τελικό βρέθηκαν οι αμάδες Dpg7000 από την Οιχαλία και οι BCA από την Φαρκαδόνα, όπου οι Φαρκαδόνιοι επικράτησαν και κέρδισαν επάξια το κύπελλο.

Στο 2ο Τουρνουά 3ον3 Φαρκαδόνας 2019 μπορούσαν να συμμετέχουν ομάδες από όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας και σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προαγωγή του αθλητισμού με απώτερο σκοπό να μάθουν βαθύτερα και να αγαπήσουν περισσότεροι νέοι και άνθρωποι γενικότερα τον αθλητισμό αλλά και το μπάσκετ, το οποίο μας εκπροσωπεί επάξια ως χώρα για πολλά χρόνια.

Τη φετινή χρονιά η διοργάνωση στηρίχτηκε από επαγγελματίες της περιοχής και από τους ίδιους τους αθλητές καθώς λόγω της προεκλογικής περιόδου και σειράς άλλων θεμάτων που επακολούθησαν (αδυναμία απαρτίας λόγω απουσιών στα δημοτικά συμβούλια) δεν επετεύχθη η οικονομική στήριξη από πλευράς Δήμου.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν: 220Ε από τις συμμετοχές,280Ε απο συνολικά 14 χορηγούς, δωρεάν παγωτό,δωρεάν σουβλάκια, δωρεάν εξοπλισμός(μπλουζάκια),δωρεάν τραπεζια-καρέκλες. Κόστος εκδήλωσης: 250Ε ήχοφωτισμός , 150Ε έξοδα διαιτητών, 50Ε διαφημιστικό μπάνερ,50Ε μετάλλια-κύπελο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ KAI ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συνεισφορά σας στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ 3ον3 Φαρκαδόνας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας στις 7-8 &9 Αυγούστου 2019.

Η βοήθειά σας κρίθηκε αναμφισβήτητα σημαντική είτε με τη μορφή εξοπλισμού – υπηρεσιών – αγαθών, είτε με μορφή χρημάτων.Ευελπιστούμε σε μελλοντικές ανάλογες προσπάθειες να είστε ξανά αμέριστοι συμπαραστάτες.

Με εκτίμηση, Οι διοργανωτές «

Εικόνες: Θοδωρής Λακιάρας & Λευτέρης Μακρής
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *